OKRŠAJ BIVŠIH PRIJATELJICA: Aleksandra Nikolić i Marijana Zonjić žestoko se sukobile zbog Dejana Dragojevića (VIDEO)

Gosti voditeljke Dušice Jakovljević u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" bili su učesnici "Zadruge 5" Aleksandra Nikolić, Marijana Zonjić i Lazar Čolić Zola.

U emisiju se telefonski uključila gledateljka iz Sremske Mitrovice.

- Dobro veče, Slavica ovde iz Sremske Mitrovice. Počela sam da pratim rijaliti, kada je Dejan imao nervno rastrojstvo. Zavolela sam Aleksandru i Dejana gledajući ih. Vi ste bili najpristojniji par, drugi su bili užasni - rekla je gledateljka.

- Nisam bila toliko pristojna jer sam psovala ali sam se trudila da budem, koliko je to moguće. Nas dvoje nismo na silu radili neke stvari. Nismo se svađali na silu, bilo je svađa ali smo se na kraju korigovali. Parovi su išli do te mere, da se vidi mržnja iz njihovih očiju kada se posvađaju. Dejan i ja smo bili iskreni tokom naših svađa - kazala je Aleks.

- Ne bih želela da komentarišem ostale goste, svako ima pravo da radi šta želi - kazala je gledateljka.

- Kako se osećaš kad vidiš sve ovo - upitala je voditeljka.

- Ne sećam se pola ovih dešavanja, nisam gledala klipove gde smo prikazani u nekakvom ljubavnom trouglu. Mislim da nikada nije bilo toga - kazala je Aleksandra.

- Saglasna sam sa Aleks, ovo je budalaština - rekla je gledateljka.

- Dejan je mnogo puta prećutao kada ga je neko izazivao. Svašta su mu prebacivali, naravno da će jednog trenutka želeti da iskaže svoje mišljenje, nije postao loš, smao je rekao šta misli o ljudima - kazala je Nikolićeva.

- Zola, koje je tvoje mišljenje - upitala je voditeljka Čolića.

- Marijana nije bila ekstremno zaljubljena u Dejana. Ne znam zašto se Marijana naljutila na Aleks jer je ušla u vezu sa njim. Ja sam pitao nju, gde je Aleks, kada dolazi u emisiju, ona nije želela da priča o njoj, vidim da se ne vole - rekao je Zola.

- Njoj se sviđao Car, a sada je najbolja drugarica sa Dalilom, samo meni sme da zameri, a njoj ne - kazala je Aleks.

- Dalila i ja tada nismo bile najbolje drugarice, a ti i ja jesmo. Tada me je to povredilo sa tvoje strane. Jele smo i pile zajedno - rekla je Marijana.

- Ja sam ušla naknadno u "Zadrugu", nas dve smo se družile. Ona je govorila kako je delila meni neke stvari. Nakon nekog vremena sam počela da se družim sa Dejanom. Ti si mi govorila "Dejan je super, budi sa njim", nisi rekla da ti išta smeta - kazala je Aleksandra.

- Meni izgleda kao da je Marijana ljubomorna, jer je Aleks našla svoju sreću pored Dejana, inače sam neutralan - dodao je Zola.

- Kako je započeto Dalilino i tvoje druženje - pitala je Dušica.

- Svi su joj okrenuli leđa, meni je nje bilo žao. Spontano je krenulo naše druženje - kazala je Marijana.

- Zašto Aleks i ti niste porazgovarale, ukoliko nisi imala emocije prema Dejanu, možda se ona osećala usamljeno, a bile ste bliske - rekla je voditeljka.

- Meni nisu potrebne lažne drugarice, videla sam da je otpočela odnos sa njom, ja nisam htela da se mešam u taj odnos - rekla je Nikolićeva.

- Ja sam govrila da meni drugarice nisu potrebne u rijalitiju. Spontano sam krenula u druženje sa Dalilom. Meni je Aleks radila iza leđa, time što je ušla u odnos sa nekim ko se meni svideo - rekla je Marijana.

- Kada je on imao svoje nervno rastrojstvo, ja sam bila tu za njega, a bila sam mu prijatelj tad. Marijana me je pitala da li mi se sviđa, ja sam rekla ne, tako sam i mislila. Nakon toga je postala bezobrazna, prekunule smo kontakt. Nastavila sam druženje sa Dejanom, tada su se pojavile emocije. Tvoja drugarica i ti ste bile u jednom salonu i komentarisale ste Dejanov i moj odnos i komentarisale ste moj kanal. Sve znam - rekla je Aleks.

- Ja nisam gledala nikakav snimak. Ničiji snimak seksualnog odnosa nisam gledala. Ne zanima me i ne pratim. Sačuvaj me Bože, šta ova devojka govori. Jedva čekam da odem u Crnu Goru, time se sada bavim - kazala je Zonjićeva.

- Srećan ti put u Crnu Goru - kazala je Aleks.

- Ideš i ti uskoro tamo, da vidiš uživo sve te navode o prevari - dodala je Marijana.

- Sada si pokazala da ipak pratiš šta Dejan i ja radimo i govorimo, a govoriš da nije tako - kazala je Nikolićeva.

- Pratim portale, ne pratim tebe. To nije isto. Videla sam da se piše da te je Dejan prevario, takvi su bili napisi - prokomentarisala je Zonjićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još