DOĐI, IMAŠ DVA STANA: Otac Vidoja Ristovića pozvao Nikolinu Pišek u Beograd

Miša Grof oglasio se povodom objave Nikoline Pišek na dan rođendana njegovog sina Vidoja Ristovića.

Vidojeva udovica Nikolina juče se na dan rođenja Ristovića prisetila njihovih zajedničkih trenutaka i objavila fotografije na svom Instagram profilu, uz opis:

- Ovako je to izgledalo na današnji dan. 25.7. kroz godine. Niz srećnih uspomena. Svaka je dragocena. Njih nam niko ne može zabraniti.

Nakon ove njene objave, njen svekar Vitor Ristović se oglasio i rekao da ne zna zašto Nikolina naglašava da neko pokušava da joj otme uspomene sa Vidojem, kao i da to niko ni ne želi da uradi.

Zanimljivo je i to da je pozvao snahu da slobodno dođe u, kako je rekao, jedan od dva stana u Beogradu, ali nije jasno na koje stanove je mislio, s obzirom na to da je ranije govorio da ona ne poseduje ništa, a da se sva Vidojeva imovina vodila na njega. Takođe, on snahu nije pustio da uđe u stan u kome je Vidoje živeo.

- Ne znam što Nikolina naglašava po društvenim mrežama da niko ne može da joj otme uspomene sa mojim sinom, pa niko to ne bi ni pokušavao! To što su oni imali, sve lepe trenutke i treba da pamti. Ja sam danas izašao na groblje, na taj način smo obeležili njegov rođendan. Ranije smo uvek pompezno slavili, uvek smo bili na okupu, a ove godine nažalost na groblju. Tek sam se vratio iz Zagreba, sređivao sam nešto sa advokatima oko svoje firme, a koliko znam Nikolina je u Beogradu. Nismo se čuli, pa ne znam da li će da dolazi na groblje, ali sa nama se nije pojavila. Možda dođe odvojeno, ko zna. Možda i ne. Ne znam šta je umislila, pa ispada da ja njoj nešto non-stop branim. Ima ovde u Beogradu dva stana, ima svoj prostor, može da dođe kad god poželi. Niko joj ništa ne brani i što se mene tiče sa svojim životom neka radi šta joj je volja.

Izvor: Republika.rs
Foto: vidojeristovic/Instagram

Pogledajte još