ZA SVE PRILIKE: Koja četiri modela obuće morate poneti na letovanje?

Sezona letovanja i godišnjih odmora uveliko traje, tako da, ako tek planirate letovanje, morate pripremiti garderobu neophodnu za put. Što se tiče obuće, ona će vam verovatno oduzeti najviše vremena. Zahtevno je kupiti model koji vam odgovara, koji je udoban i lepo izgleda.

Papuče

Za svaku destinaciju za koju se opredelite, papuče su najbitnije. One će vam biti potrebne u svakom trenutku. Udobne i kvalitetne papuče su obavezan dodatak vašem koferu. Morate obratiti pažnju da izaberete one koje vam neće napraviti žuljeve. Sa druge strane, možda treba da se opredelite za neki elegantniji model koji će vam poslužiti i u večernjim satima uz suknju ili haljinu. Budite praktični i ponesite jedan par koji će biti namenjen u obe svrhe.

Cipele na štiklu

Sigurno će vam bar jednom doći da se sredite i izađete na večeru ili u provod. Za ovu priliku su idealne sandale sa potpeticom. Izgledaćete elegantno i moderno, a vaša kombinacija će biti upotpunjena savršenim cipalama. Možete se opredeliti ta neku boju koja je u trendu ovog leta. U pitanju su drečave boje poput zelene, roze ili žute, a ukoliko želite da istaknete svoju preplanulu boju, opredelite se za neke svetlije i pastelne nijanse. One moraju biti udobne, kako vam veče ne bi propalo.

Patike

Par laganih, udobnih patika uvek je dobar izbor. Ukoliko planirate duge šetnje ili izlete i obilaske mesta u kojem ste odseli, ne usuđujte se da krenete bez njih. U njima se vaša noga neće umoriti, a izgledaćete mladalački i razdragano. Dobre su za kamene ulice, strme puteve do plaže i duge šetnje, a mogu vam dobro doći i uveče kada se odlučite za neki opušteniji autfit.

Sandale

Ravne sandale će vam dobro doći kako za večernje izlaske, tako i za dnevne aktivnosti. One pored toga što su korisne, izgledaju veoma lepo i nikada ne izlaze iz mode, tako da, za koje god da se opredelite ne možete pogrešiti. Trajaće vam više sezona, zato se nemojte dvoumiti da li su vam potrebne. One su nešto elegantnija obuća od papuča, dok su manje elegantne od štikli, pa su idealne za one koji traže neku zlatnu sredinu.

Izvor: Magazin.novosti.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još