PO KUĆI SAM NALAZIO ČUDNE STVARI: Dejan Dragojević otkrio da li smatra da se njegova bivša supruga Dalila bavila crnom magijom

Pobednik "Zaduge 5" Dejan Dragojević progovorio je o odnosu sa bivšom suprugom Dalilom Dragojević. Dalilu je upoznao dok su se zajedno takmičili u "Parovima" i odmah se zaljubio.

- Kada treba da pričam o Dalili, meni odmah bude muka! Imao sam 21 godinu kada sam je upoznao i bio sam slep jer sam se zaljubio. Tada sam verovao da je to ljubav za ceo život. Na mene su uticali i ljudi iz rijalitija koji su mi pričali da je dobro što sam sa njom, a zapravo su me gurali u rupu i dno. Trebalo je da slušam članove svoje porodice, jer su mi samo oni želeli dobro. Majka mi je govorila da ne treba da budem sa Dalilom, ali nisam joj verovao. Ispostavilo se da je moja Biljana za sve bila u pravu - kaže Dejan i dodaje da mu je posle svega drago što sa bivšom ženom nema potomstvo:

- Taj brak je bio katastrofa od samog starta, a ja sam verovao da će se sve promeniti nabolje. Hvala Bogu što sam odlučio da nemam dete sa njom. Sada ću biti veoma oprezan kada budem pravio bebu sa nekim. Meni od Dalile ništa ne treba; ni auto, ni kuća, bitno mi je samo da sam od nje razveden. Iako mi papiri još nisu stigli, osećam se kao razveden i zbog toga sam presrećan. Sve što smo zajedno stekli ostavljam njoj, a nagrada koju sam dobio kao pobednik "Zadruge" samo je moja. Takođe, neka slobodno koristi naš zajednički Jutjub kanal, ja sam sebi otvorio novi i svakog dana se snimam.

Dejan kaže da je posle svega zahvalan Filipu Caru, sa kojim ga je Dalila prevarila u rijalitiju.

- Primećivao sam još na samom početku neke simpatije između njih dvoje i Filipa krivio za sve. Međutim, na kraju sam mu zahvalan na svemu. Mislim da on i Dalila nisu stvarno raskinuli, već da su u tajnoj vezi. Kriju da su zajedno zbog članova svojih porodica. Šta god da rade, to je njihova stvar i ne zanima me.

Dejan otkriva da uskoro ide da proveri da li mu je Dalila bacila crnu magiju kao što se spekulisalo:

- Ako imam neku bačenu magiju, to ću uskoro saznati kada odem u Bosnu kod Karamujića. On je hodža koji će videti da li imam neke čini i koji će mi pomoći. Ne mogu bez dokaza da tvrdim da mi je Dalila nešto radila, ali je tačno da sam nalazio po kući neke čudne stvari kojih ne želim ni da se sećam.

Dragojević kaže da će "Zadrugu 5" pamtiti samo po lepim stvarima: po pobedi i po tome što je u rijalitiju našao devojku Aleksandru Nikolić.

- Meni je rijaliti dosta pomogao psihički, ali ne bih više nikad ulazio tamo. Osvojio sam prvo mesto i osvojio prelepu devojku, šta ću više od toga? Aleksandra je dobra devojka i baš je volim. Bila je uz mene u najgorim trenucima. Sada mi je malo čudan osećaj kada treba da se poljubimo i da imamo seks, a oko nas nema kamera. Aleksandra i Dalila ne mogu ni da se uporede. Sada imam jednu čistu i iskrenu vezu, zbog koje ne gubim porodicu i prijatelje. Lepo nam je i voleo bih da jednog dana ona bude majka moje dece - priča Dejan, koji već ima plan kako da sebi i svojoj dragoj obezbedi svetlu budućnost:

- Od novca koji sam osvojio u "Zadruzi" planiram da pokrenem biznis sa svojim bratom Davidom. Ne bih ništa otkrivao, da se ne izjalovi. Aleksandru sam ubedio da otvori svoj Jutjub kanal, narod je voli i zato treba da se snima kako provodi dan. Mi imamo dosta fanova od rijalitija i svi oni bi voleli da vide šta nam se dešava posle "Zadruge".

Dejan kaže da mu je muka od priče da je promenio veru i postao musliman.

- Planiram da se fotografišem i u crkvi i u džamiji, jer me jako nervira što traže da se izjasnim koje sam vere. Ne znam zašto je to važno. Mogu ljude da pozdravim i sa "Bog ti pomogao" i da im se javim muslimanskim pozdravom.

Dragojević kaže da je trenirao više borilačkih veština, ali da nije hteo da ih upotrebi kada mu je Filip Car oteo ženu.

- Trenirao sam fudbal, atletiku, tajlandski boks, kik-boks i običan boks. Iako sam znao borilačke veštine, nisam hteo da se fizički obračunam sa Filipom u rijalitiju. Ne treba da dajem loš primer mladima, a odmah bi me kaznili nedeljnim ili mesečnim honorarom - priča Dejan.

Izvor: Kurir.rs
Foto: dejan_dragojevic_official_/Instagram

Pogledajte još