Veliki brat saga: Marijanin muž ne želi ni dinara od nje

Marijanin muž, Ivan Čvrljak, zbog njene avanture sa zavodnikom Nikolom Nemeševićem Nemešom u Big Brother kući ne odustaje od razvoda.

Naime, kako piše 24sata, Marijanin muž ne odustaje od razvoda, a premda mu advokatica sugeriše da traži i polovinu novca koji je Marijana osvojila pobedom, Ivan Čvrljak, kako navodi 24sata, tvrdi kako joj ne želi uzeti ni dinara. Osim toga, na samom početku hteo je da je sačeka i svašta joj kaže, ipak na kraju je od te zamisli odustao te u Knin doveo njihovu dvogodišnju ćerkicu, i Marijani dovezao kovčege.

Brak formalno traje, nezavisno od toga da li supružnici žive zajedno ili ne, sve dok se sudski ne rastave“, kaže advokat Mladen Domljanović za 24sata, i objašnjava kako Marijanin suprug Ivan ima pravo na polovinu Marijanine zarade u Velikom bratu, koja iznosi 104 hiljade evra, jer je reč o bračnoj imovini koja se razvodom deli na pola.

Međutim, Ivan je od toga odustao te je juče u Kninu, kako piše 24sata, delovao vrlo potišteno, no čini se kako je za njega taj brak gotov jer venčani prsten nije nosio dok Marijana svoj još uvijek ima na ruci.