Veliki brat saga: Marijanin muž ne želi ni dinara od nje

Marijanin muž, Ivan Čvrljak, zbog njene avanture sa zavodnikom Nikolom Nemeševićem Nemešom u Big Brother kući ne odustaje od razvoda.

Naime, kako piše 24sata, Marijanin muž ne odustaje od razvoda, a premda mu advokatica sugeriše da traži i polovinu novca koji je Marijana osvojila pobedom, Ivan Čvrljak, kako navodi 24sata, tvrdi kako joj ne želi uzeti ni dinara. Osim toga, na samom početku hteo je da je sačeka i svašta joj kaže, ipak na kraju je od te zamisli odustao te u Knin doveo njihovu dvogodišnju ćerkicu, i Marijani dovezao kovčege.

"Brak formalno traje, nezavisno od toga da li supružnici žive zajedno ili ne, sve dok se sudski ne rastave", kaže advokat Mladen Domljanović za 24sata, i objašnjava kako Marijanin suprug Ivan ima pravo na polovinu Marijanine zarade u Velikom bratu, koja iznosi 104 hiljade evra, jer je reč o bračnoj imovini koja se razvodom deli na pola.

Međutim, Ivan je od toga odustao te je juče u Kninu, kako piše 24sata, delovao vrlo potišteno, no čini se kako je za njega taj brak gotov jer venčani prsten nije nosio dok Marijana svoj još uvijek ima na ruci.

Pogledajte još