NAJBOLJI PROVOD ILI NOĆNA MORA: Kako bi se horoskopski znaci ponašali na zajedničkom odmoru?

Pročitajte kako bi se svi horoskopski znaci ponašali na odmoru ukoliko bi negde zajedno otputovali.

Ovan

Oni će vas podstaći da idete na planinarenje ili da se bavite nekim sportskim aktivnostima. Neće biti previše zagrejani za ideju druženja sa drugim ljudima.

Bik

Ne žele da borave u bilo kom smeštaju, već preferiraju luksuzne hotele. U skladu sa tim, umesto razgledanja, rezervisaće vam spa tretman.

Blizanci

Šešir, kamera, voda i - akcija! Oni će biti napolju i planirati rute koje će ih odvesti do znamenitosti koje žele da obiđu. Sve to će raditi sa Strelcem koji će ih pratiti u stopu.

Rak

Oni će se koncentrisati na pronalaženje lokalnih restorana i znamenitosti i razgovaraće sa meštanima na svakom koraku, a sve to će raditi sa Devicom koja će im praviti društvo.

Lav

Lav će se pobrinuti za to da svi obrate pažnju na njega i da svima zapadne za oko. Mogao bi da se pridruži Blizancima i Strelcu u razgledanju.

Devica

Imaće isplanirano čitavo putovanje, zaduženja za svaki znak Zodijaka, ali što se tiče hrane, najverovatnije će jesti laganu hranu, koja ih neće usporiti u ispunjavanju svih ciljeva.

Vaga

Vage će se posvetiti noćnom životu i pokušaće da uključe sve znake Zodijaka, a možda im pođe za rukom i da ih ohrabre da se napiju i polude.

Škorpija

One će se odlučiti za jednokrevetnu sobu, čitati, meditirati i opuštati se, odvojene od ostalih. Mogu eventualno da pozovu Raka na zajedničku večeru.

Strelac

Pridružiće se Blizancima i Lavu, ali će predložiti i paraglajding ili bilo šta što će im omogućiti da vide panoramu. Mogu pozvati Ovna da im se pridruži.

Jarac

Možda ćete uhvatiti Jarca kako obavlja svoj posao na plaži. Teško im je da se opuste i izgube kontrolu.

Vodolija

Vodolije će najpre obići neki muzej, zoološki vrt ili lokalni astronomski centar, a u tome će im se rado pridružiti Blizanci, Vaga, Devica, Strelac i Lav.

Ribe

One će se koncentrisati na istoriju mesta koje obilaze i lepote koje ona pružaju, a to najpre mogu biti crkve i verske znamenitosti, a nakon napornog dana ispunjenog obilascima, pridružiće se Biku i otići u spa na relaksirajuću masažu stopala.

Izvor: Prva.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još