UZNEMIRENA SAM I UPLAŠENA: Jovana Jeremić podnela prijavu u policiji zbog pretećih poruka koje dobija

Popularna voditeljka televizije "Pink" Jovana Jeremić poslednjih dana nema mira jer joj osoba koja se predstavlja kao čovek uhapšenog Veljka Belivuka preti preko poruka. Jovana je zbog nemilog događaja prekinula odmor i iz Crne Gore hitno doputovala u Beograd, a pravo sa aerodroma uputila se u policijsku stanicu kako bi podnela krivičnu prijavu protiv lica koje joj je uputilo brutalne pretnje.

Uznemirena Jovana ušla u policijsku stanicu kako bi dala izjavu i preduzela sve potrebne korake kako bi zaštitila sebe i svoju porodicu.

Podsećamo, na Jovanin broj telefona tokom jučerašnjeg dana stigle su jezive preteće poruke od osobe koja se predstavlja kao "čovek Veljka Belivuka".

- Slušaj, Jovana, Tamara mi je dala tvoj broj, Đurićeva. Sad ti se lepo javljam i upozoravam. Budeš li još jednom Maju Marinković uzela u usta, nikad više na televiziju nećeš izaći. Tamara je htela pakao da ti napravi, al' sam smirivao situaciju. Zadnji put upozorenje upućeno tebi, devojko, kraj - navedeno je u poruci.

S obzirom na to da Jovana nije odgovarala, usledile su pretnje:

- Ćutiš, fukso. Kažu iz MUP, pocepali prijavu i bacili. Opet kukaš. Čekaju te moji "tigrovi", pred emisiju na "Pinku". Sad ćemo te odučiti od mikrofona, zamenićeš ga ku*cem za ceo život. Ceo život ćeš da pušiš kur*eve. Jasno! Nema više televizije za tebe. Bolesnice jedna, šta si se istripovala da si bitna. Smeje ti se cela scena - stoji u jednoj od brojnih jezivih poruka upućenih Jeremićevoj.

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu proveriće sve navode voditeljke u vezi pretnji koje su joj upućene telefonskim putem, a sve u cilju utvrđivanja postojanja krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti i utvrđivanja identiteta pošiljaoca poruka preteće sadržine.

Jovanom je otkrila kako je protekao razgovor u policiji.

- Rekli su mi da budem oprezna, da ne paničim. Navela sam lica koja treba da budu saslušana, koje se dovode u vezu sa tim. Čekamo dalje - istakla je ona i otkrila da li se plaši za svoju bezbednost:

- Uznemirena sam i uplašena, ali verujem u državu da će da me zaštititi - rekla je Jeremićeva kratko i jasno.

Izvor: Pink.rs
Foto: jeremicjovana/Instagram

Pogledajte još