MANEKENKA I KOŠARKAŠ JOŠ JEDNOM OZVANIČILI SVOJU LJUBAV: Mina Milutinović i Nemanja Nedović izgovorili sudbonosno "da" (VIDEO)

Srpski košarkaš Nemanja Nedović izgovorio je danas sudbonosno "da" svojoj izabranici Mini Milutinović u Sabornoj crkvi u Beogradu.

Uspešni sportista i poznata manekenka danas su se na večnu ljubav zavetovali pred Bogom, a potom je usledilo veliko svadbeno veselje u elitnom prestoničkom restoranu.

Tridesetjednogodišnji Nemanja i četiri godine mlađa brineta građankso venčanje upriličili su u avgustu pre dve godine, a sad su još jednom ozvaničili svoju ljubav.

Nemanjin prijatelj i kolega Tadija Dragićević na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram objavio je nekoliko video-snimaka nastalih tokom intimne ceremonije u crkvi. Potom je podelio i klip u kojem se može videti prvi ples mladenaca i otkrio delić atmosfere sa velikog slavlja.

Mlada je zablistala u elegantnoj venčanici, dok se mladoženja odučio za klasično odelo crne boje.

Podsetimo, Mina i Nemanja su u ljubavnoj vezi već osam godina, a posle nekoliko evropskih zemalja u kojima su živeli zajedno, zaljubljeni par će se skrasiti u Beogradu, jer je Nedović potpisao profesionalni ugovor sa "Crvenom zvezdom".

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: neda1624/Instagram

Pogledajte još