PONAŠALA SE SLOBODNO I KAO ZAUZETA: Filip Car prokomentarisao priče da Dalila Dragojević ima novog dečka (VIDEO)

Od juče javnost bruji o novom dečku Dalile Dragojević, sa kojim je otputovala u Crnu Goru. Fanovi su spekulisali da se radi o Anđelu Rankoviću, a pred emisiju "Narod pita" Filip Car je prokomentarisao ceo slučaj.

- Iskreno i nemam neki komentar. Meni su to još sinoć slali sa svih strana. Da iskren budem, nisam ispratio to. Pola dana sam prespavao, sad sam video da mi šalju. To nije moja stvar, devojka je slobodna. Ona i kad je bila zauzeta, ponašala se slobodno, nemam komentar na to. Svako ima svoj život, mi smo krenuli svojim putevima, tako da joj želim puno sreće, ko god da je u pitanju - rekao je Car.

Da li si ti našao novu devojku?

- Nisam, slobodan sam, prija mi da sam slobodan. Znam da se zateknem u društvu devojaka, nisam se ni upustio u neku avanturu. Odlučio sam da neki period provedem sam, dosta sam bio u haosu. Prija mi da niko nema kontrolu nada mnom. Moj izbor će biti neki ozbiljan, a to neće doći tako brzo. Treba da upoznam pravu osobu, sa kojom ću moći da započnem nešto, a da nije kao u "Zadruzi".

Bićeš gost zajedno sa Dejanom, šta očekuješ od emisije?

- Ne mogu reći ni da smo u dobrom, ni da smo u lošem odnosu. Korektni smo, pozdravili smo se kad smo se sreli. Nemamo kontakt otkako se "Zadruga" završila, ništo specijalno ružno, imali taj odnos poslednjih meseci, sa moje strane će ostati tako i spolja. Sve što me budu pitali u emisiji, ja ću izneti. Ja sam takav, nije da imam neku preveliku potrebu da iznosim, a nije ni da ćutim. Imam korektno mišljenje, a nismo ni preterano dobri. Nije ni normalno da imamo neki preterano dobar odnos, ali korektan.

Šta je ono najvažnije što su ti roditelji rekli kad si ih posetio?

- Moji roditelji jesu bili protiv tog odnosa (sa Dalilom), otac manje-više, on mi se ne meša u veze. Ali sestra, majka, šira porodica, prijatelji, bili su protiv tog odnosa, jer su smatrali da taj odnos izvlači dosta lošu sliku iz mene. I da sam dosta loših stvari uradio zbog tog odnosa. Naravno, možda je druga strana izvlačila to loše, ali nije ona kriva, kriv sam ja. Isto sam ja ostao u tom odnosu, uprkos što su i moji i njeni bili protiv toga. Ona je inače rekla u jednoj emisiji: "Kad sam videla snimke...". Mi smo sve snimke zajedno gledali. I lepe i loše trenutke. Pripremila smo se na to da ćemo se suočiti sa mnogo toga lošeg. Uspeli smo da prevaziđemo sve to, ali jednostavno, nije mi bila dobra energija... Ja sam odlučio da okončam taj odnos, ona je prihvatila, bilo je sve normalno, tako će i ostati.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još