SVE JE I DALJE NEIZVESNO: Marija Kulić otkrila detalje zdravstvenog stanja ćerke Miljane nakon hitne operacije

Zdravstveno stanje Miljane Kulić i dalje je veoma loše, a njena majka Marija je progovorila o tome šta je njenoj ćerki hitno potrebno kako bi joj se stanje poboljšalo.

Marija Kulić otkrila je da je sve vreme uz Miljanu koja je juče operisana i kojoj su lekari odstranili slezinu:

- U bolnici sam i čekam. Sve vreme sam uz nju, pustili su me da budem pored Miljane. Ona spava, a i dalje je neizvesno. Juče su joj dali 2,5 litre krvi, ali ne znam da li će biti potrebno još i da li imaju dovoljno - kaže Marija koja apeluje na sve koji su u prilici pošalju Miljani neophodne vitamine:

- Ono što nam je sada potrebno su vitamini američki B12 od 1000 mikrograma i D3 vitamin. Ali obavezano u kapima ili za infuziju. Najkvalitetniji su u Americi, ovde na našem tržištu su lošiji, a i iscrpljene su zalihe vitamina. To je ono što nam je hitno potrebno, pa ako može neko iz inostrantsva da se javi i pošalje - kaže uznemirena Marija Kulić.

Podsetimo Miljana je u Turskoj pre nedelju i po dana imala operaciju smanjenja želuca koja se po njenom dolasku u Srbiju iskomplikovala, te je rijaliti učesnica završila u Novom urgentom centru u Nišu gde su joj lekari odrstranili slezinu.

Izvor: Informer.rs
Foto: miljana__kulic/Instagram

Pogledajte još