POSTOJE SNIMCI INTERVENCIJE, DOKAZAĆEMO ISTINU: Oglasio se doktor koji je operisao Miljanu Kulić

Doktor Mehmet Seven koji je u turskoj bolnici operisao Miljanu Kulić, oglasio se i izneo informacije o intervenciji skraćenja želuca koju je uradio rijaliti zvezdi, te negirao bilo kakvu mogućnost da je njoj pukla slezina u njihovoj klinici i da je došlo do bilo kakvog propusta.

Miljana Kulić primljena je u Urgentni centar u Nišu u subotu sa jakim bolovima u stomaku i tada joj je konstatovano pucanje slezine, što je navodno posledica operacije smanjenja želuca koju je imala u Turskoj.

Doktor Mehmet Seven negirao je bilo kakvu mogućnost da je Miljani pukla slezina u klinici u kojoj je operisana, te istakao da će čak predočiti i dokaze.

- Mnogo je dezinformacija i nerazumevanja u okruženju. Mi konkrento nemamo nikave informacije od pacijenta i majke pacijenta jer nam ne odgovaraju na poruke, znamo ono što smo pročitali u medijima. U najkraćem mogućem roku ćemo podeliti sa vama dokaze (naše klinike i kliničkog centra u Nišu) da naš pacijent Miljana Kulić nije imala povredu slezine nakon naše operacije - napisao je doktor Seven za "Informer".

Osim hirurga sa Miljanom i Marijom Kulić u konstantnoj komunikacije bila je i Minela Selman, koorodinatorka i stručni konsultant bolnice u kojoj je rijaliti učesnica operisana, te je ona dodala da se nakon operacije rade testovi kojima se utvrđuje da li postoji neki propust:

- Pročitala sam da su tvrdili da je loše odrađeno, što bi se odmah videlo. Drugi dan se radi provera test curenja. Snimkom operacije možemo dokazati da nema povrede slezine - izjavila je Minela koja je na svom profilu na Instagramu objavila i snimke glasovnih poruka koje joj je slala Marija Kulić tokom i nakon Miljanine operacije, a u kojima je jasno da su se Selmanova i Kulićeva raspravljale zbog nepoštovanja bolničkih pravila i Miljanine konzumacije cigareta i kafe:

- Ovo meni nije prva operacija, nego je ko zna koja. Kad kažem meni, ne smatram samo sebe nego i supruga, drugu ćerku, carski rez i sve... Znam ja odlično šta i kako treba, nemoj ti da brineš, nego vi gledajte svoje kako treba, a mi ćemo da gledamo i poštujemo kako treba naše - govorila je Marija.

- Je l' tebi mama dozvolila sa 25 godina da dođeš u Tursku sa plavim očima, plavuša?! Eto, ja svojoj ćerki ne bih dozvolila, tako da ti i ja više nemamo o čemu da pričamo. Možeš da pričaš sa svojom mamom - dodala je Kulićka, ali se tu nije zaustavila:

- Svojoj mami možeš da pričaš šta da radi, meni ne možeš. Što se tiče medicine mnogo više znam, tako da mi tvoji saveti nisu potrebni. Znam ja kako treba posle operacije, uostalom doktor neka mi piše na prevodiocu, nema potrebe ti više da imaš obaveze prema nama, čak ni poruke da pišeš. Ja zbog raka i svoje bolesti nisam ostavila cigare, pa neću ni zbog bolničkih pravila. To za mene ne važi. Nikada nisam terala Miljanu niti krenula ja da nudim cigaretu dok ona nije rekla "izvedi me da popušim cigaretu". I marš više - govorila je Marija Kulić u glasovnim porukama koje je poslala Mineli.

Izvor: Informer.rs
Foto: bosphorusbariatrics/Instagram

Pogledajte još