Marijana: Želim da znam zašto me se Nemeš odrekao

"Osećam se izgubljeno, kao da još nisam vraćena u stvarni život, pa sam, na primer, ujutru tražila 'bubicu'. Sjesna sam jedino da sam izašla kao nevesela pobednica", rekla je za Gloriju Marijana po izlasku iz kuće.

I dok je izašla iz kuće podebljala novčanika i nevesela srca, Marijana je u kuću ušla da se reši straha od kamere. "Možda zvuči ironično, ali htela sam se rešiti i straha do kamera. Do ulaska u Big Brother dvaput su me snimali – na maturskoj večeri i kad sam se udavala – i svaki put sam bila zbunjena, ukočena i nervozna."

U brisanju straha od kamera pomogao joj je Nemeš koji je, kako kaže, "bio drugačiji od svih – pozitivan, zreo, osećajan… 'Ili mi se tako činilo."

Iako veruje da je ljubavna priča s Nemešom gotova, Marijana bi volela ponovo da ga vidi. "Želim da znam zašto me se javno odrekao. Zašto je naseo na priče nekih ukućana koji su tvrdili da sam ga htela prevariti s nekim drugim ukućanima, da sam celo vreme glumila, da sam za 'svoju' ulogu dobila novac od produkcije… Sve to nije istina: ništa nisam planirala niti sam taktizirala."

Pogledajte još