MISLIM DA NIJE ŽIVA, OSEĆAM DA JE NEMA: Maja Kovačević progovorila o misterioznom nestanku sestre Marijane Seifert

Marijani Seifert, pobednici "Velikog brata", od kraja aprila gubi se svaki trag. Njena sestra Maja Kovačević sada je ispričala da ne odustaje od istine.

- U noći dok je Marijana verovatno umirala, sanjala sam kako se nas dve pozdravljamo. Sutradan kad sam se probudila, odmah sam uzela mobilni i nazvala sestru s kojom se nisam čula mesec dana. Nije se javljala, a ja sam već tad imala čudan osećaj - ispričala je Maja za Slobodnu Dalmaciju.

- Nažalost, više ne mislim da je živa. Osećam da je nema. Samo želimo konačno da saznamo pravu istinu i da možemo da se od nje dostojno oprostimo - kaže Maja koja smatra da će istina uskoro izaći na videlo.

- Naša potraga za istinom traje svakodnevno, a što više otkrivamo, više smo u šoku. Jednostavno, puno toga je čudno oko te večeri kad je nestala. Njen suprug Karlo nekoliko puta je promenio iskaz u policiji.

- Ne želim ovime da kažem da joj je nešto uraio, ali neka samo kaže šta se događalo u stanu, jer sam uverena da je došlo do svađe među njima. Meni je sve to jako čudno i dok ne saznam istinu, s njime ne mogu da imam kontakt, teško mi je jer znam da neću moći da viđam rođaka, ali ostajem pri svome - dodala je.

Marijana je nestala u noći između 26. i 27. aprila ove godine nakon što je napustila stana na zagrebačkoj Savici u kojem živi sa svojim suprugom Karlom Seifertom. U trenutku nestanka na sebi je imala ratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, pantalone crne boje s belo-crvenom crtom i svetle patike, navela je zagrebačka policija.

Jutro kasnije, na Mostu mladosti pronađeni su njena dokumenta i telefon. Na mostu nema kamera, a Marijanu su navodno snimile kamere u noći nestanka kako izlazi iz zgrade u kojoj je živela s Karlom i sinom.

- Ja taj video nisam videla i dok je ne vidim, ne verujem da postoji. Nekako mi sve izgleda sumnjivo i izrežirano, ali ne s njene strane. Ponavljam još jednom, ne želim da upirem u bilo koga prstom. Ljudi me pitaju da li je otišla negde, ali nema šanse da bi to uradila jer nikad ne bi ostavila decu.

- Marijana je bila jako krhka i osećajna, taj "Veliki brat" je ostavio strašne i nepopravljive posledice na njeno psihičko zdravlje. Nije mogla da podnese osudu ljudi. Nakon što je rodila sina bila je u postporođajnoj depresiji, ali i pored svega ne verujem i ne želim da pomislim da je htela sebi nešto nažao da uradi - rekla je Maja koja smatra kako policija nije radila svoj posao kako treba.

- Ponudili su nam šture odgovore. Da je izašla iz stana i uputila se prema mostu. Nije mi jasno zašto je potraga bila usmerena samo na Savu, zašto je nisu tražili na Sljemenu? Imali smo informacije da bi mogla i tamo da se nalazi. Opet vam kažem, cela ta priča jako je čudna. Neko je nešto morao da vidi, pa ne može osoba samo tako da nestane.

Izvor: Kurir.rs/Slobodna dalmacija
Foto: VELIKI BRAT - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još