FATALNE ZAVODNICE: Koje četiri pripadnice Zodijaka dovode muškarce do ludila?

Postoje prelepe, ali u isto vreme i opasne žene koje koriste svoje čari da izlude i iskoriste muškarce. One su i pomalo misteriozne i obavezno magnetski privlače muškarce. Takve žene su nedostupne i neuhvatljive, ali baš zbog toga neodoljive i izrazito seksepilne i atraktivne. U celom horoskopu samo ove četiri dame zaslužuju da nose titulu fatalnih žena.

Vaga

Žene Vage su poznate po svojoj lepoti, nežnosti i rafiniranim manirima. Elegantno i ukusno se oblače, nose skup nakit i otmeno mirišu. Samokritičnost pomaže Vagi da se promeni kako bi zadovoljila visoke standarde. Žene rođene u ovom znaku sa se pravom smatraju najomiljenijima. Njihovim znakom vlada Venera, pa Vaga zna sve o umetnosti ljubavi. One više vole muškarce umetničke prirode - glumce, pevače, pisce, muzičare, a ne jake i poslovne ljude.

Žena Vaga želi da joj se svi dive. Ona je dragi kamen, za koji je potreban skup i luksuzni "okvir". Na bilo kojoj zabavi - ona će biti u centru pažnje. Njeno prisustvo inspiriše druge. Besmisleno je da pokušavate da naređujete Vagi. Što je jači pritisak, ona je tvrdoglavija. Prihvata samo nežne reči i "meki" prekor.

Devica

Žene Device uvek čuvaju svoje dostojanstvo, ali su istovremeno vrlo emotivne. One savršeno skrivaju ono što osećaju. Njihove unutrašnje težnje gotovo uvek ostaju tajna. Imaju manire i uvek se ponašaju kao prave dame. One su sposobne da uvrede protivnika samo ako su izazvane.

One se interesuju za književnost, muziku i umetnost. Muškarce privlači njihova nepristupačnost i hladnoća, kao i velikodušnost, strpljenje, ljubaznost i posvećenost. Žena Devica zna šta muškarac želi. Ona ima urođene vrhunske analitičke veštine.

Jarac

Žena Jarac spektakularno izgleda. Okolini se čini da je idealna, jer je savršeno sposobna da sakrije od ostalih sva previranja u svom životu ili karijeri. Ne voli da pokazuje slabost, ne želi da vidi saosećajni pogled u tuđim očima, jer ne želi da izgleda kao gubitnik.

Žena Jarac jasno zna kakav joj je muškarac potreban. Ona će ga privući izvanrednim intelektom, marljivošću, pa čak i svojom hladnoćom. Može neverovatno da manipuliše muškarcima, a da oni toga nisu svesni. Žena rođena u znaku Jarca ceni predanost, nikada ne oprašta izdaju i lako odlučuje da se razvede od osobe koja ju je izdala.

U njenom životu nema nikakvih drama i intriga. Ona nema puno prijatelja i ne uživa u bučnim zabavama. To isto očekuje od svog izabranika.

Ribe

Žena Riba izgleda krhko, nežno i bez zaštite. Njena snaga je u slabosti. Koji čovek odbija da bude podrška šarmantnoj dami, kojoj je potrebna zaštita i pomoć? Žena Riba budi u muškarcu sve njegove prirodne instinkte. Pored nje, čovek se oseća kao primitivni lovac, spreman da ubije zbog jednog osmeha svoje izabranice. Šarm Ribe je neodoljiv i ova misteriozna dama osvaja svojim osmehom i humorom.

Imaju urođeno uverenje da dama ne bi trebalo prva da napusti auto, da plaća za sebe u restoranu ili da uzme kaput bez pomoći. Žena Riba od muškarca očekuje da pokaže galantnost i lepo vaspitanje. Njen muškarac mora da bude kavaljer u svakom trenutku.

Izvor: Atma.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još