SMRŠALA SAM SEDAM KILOGRAMA U TRUDNOĆI: Ana Korać progovorila o blagoslovenom stanju i bebi koju očekuje

Vest o trudnoći Ane Korać odjeknula je u javnosti, a ona je na svom Instagram profilu potvrdila da je u blagoslovenom stanju, te otkrila da joj je konačno ispunjena najveća želja. Ona je za otkrila kako se oseća, šta priželjkuje, kao i da li ima spremno ime.

- Malo me rade više hormoni, pa sam malo neraspoložena, pa raspoložena, varira. Jedan dan se probudim super, jedan dan ne, ali sam presrećna svakako. Lepo se osećam, čudno i lepo kada znaš da nešto nosiš u sebi - kaže Ana i otkriva da li razmišlja o polu bebe:

- Naravno da da, volela bih da je devojčica, ali šta god da bude, nije bitno, bitno je da je beba zdrava, ali ako mene pitaš malo više bih volela da je devojčica.

Ana kaže da joj teško pada trudnoća, jer se od samog početka bori sa velikim mučninama.

- Muka mi je, borim se sa mučninama po ceo dan, malaksala sam, smršala sam sedam kilograma, povraćam, ne mogu da jedem, samo jedem čisto zbog bebe, ali se baš osećam malaksalo, ali i to će nadam se proći.

Koraćeva ne krije da i volela da njeno dete odrasta kao što je i ona.

- Volela bih da moje dete odrasta kao što sam ja, jer ja sam imala najlepše detinjstvo ikada, bilo mi je stvarno prelepo i imala sam sve, ništa mi nije falilo, pravu ljubav i sa mamine i tatine strane i baka i deka, bila sam baš voljeno dete, volela bih i da moja beba bude tako voljena - iskreno je rekla Ana i otkrila da li je već počela sa kupovinom stvari:

- Nisam počela još da kupujem stvari jer ne znam da li je dečak ili devojčica, tako da čim budem saznala pol, odmah ću početi da kupujem stvari.

Kako je priznala, plaši se da li će se ugojiti u trudnoći, s obzirom na to da je svoju liniju dovela do savršenstva.

- Plašim se iskreno, sad sam baš baš mršava, možda i previše, ali se plašim da ću kasnije da se ugojim, ali dobro, sve je to slatko - rekla je Koraćeva i otkrila da je smislila ime za bebu:

- Što se imena tiče, imam, ali neću da otkrivam.

Izvor: Pink.rs
Foto: ana_korac/Instagram

Pogledajte još