ISKORISTIO JE TRENUTAK KAD NISAM BILA KOD KUĆE: Dalila Dragojević pobesnela jer je Dejan bio u Šepku

Dalila Dragojević vratila se u Srbiju iz Crne Gore, u kojoj je bila na letovanju, pa se na aerodromu odmah dotakla priča o novom izabraniku, ali i bivšem mužu Dejanu Dragojeviću i njegovom odlasku u Šepak.

- Ljudi su mi baš prilazili. Komentari su bili pozitivni, sve najbolje su mi govorili. Stvarno... Nijedan loš komentar, ništa negativno! Sve onako kako i treba da bude - rekla je Dalila.

- Nisam otišla na more sa dečkom, nije tačno. To je pogrešna informacija. Marijana Zonjić mi je novi dečko... (smeh) Pisalo se svašta na osnovu klipova, to mislite... Neka i dalje ostane misterija ko je u pitanju. U jednom trenutku mi je bio drug, onda u drugom momentu nešto drugo... Neka ostane misterija - dodala je ona.

- Nije u pitanju nova ljubav, možda je stara. Videćemo da li će ta ljubav da se povrati u budućnosti, videćemo sve. Bitno je da mi je lepo. Dejan je iskoristio dok nisam tu da dođe u Šepak, on koristi sve u životu. Neka mu je sa srećom! Tedi, ljubimac, ostaje kod mene. Njemu je najbolje kod mene, neću ga vraćati u Veternik - zaključila je.

Izvor: Blic.rs
Foto: dalila_dragojevic_official/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.