BEBA RASTE: Marko Rokvić proslavio 34. rođendan, pevačeva supruga Sara zablistala u trudničkoj haljini (FOTO)

Marko Rokvić, sin pokojnog pevača narodne muzike Marinka Rokvića, juče je napunio 34 godine. Pevačeva supruga Sara Oster Rokvić, koja je u blagoslovenom stanju, priredila je svom životnom saputniku proslavu za pamćenje.

Ona je na svom profilu na Instagramu objavila nekoliko fotografija sa slavlja koje je upriličeno u Markovu čast.

- Danas nam je bio divan dan u svakom smislu. Za njega posebno volim da pravim torte - napisala je Sara pokraj fotografije poslastice koju je pripremila za proslavu rođendana svog supruga.

Marko je uz pomoć sina Despota, bratanice Leone i bratanca Simeona oduvao svećiće na rođendanskoj torti, a čestitku mu je uputila i snaha Bojana Barović, supruga njegovog starijeg brata Nikole.

Sara je zablistala u šarenoj haljini koja je istakla njen trudnički stomak i porodične fotografije objavila na Instagramu.

- On je zauvek broj 1 u mnogo toga. Najviše kada je u pitanju "i reč i delo", duhovitost, pravednost i ljubav ka porodici. I lep je dasa, pride, ali njemu "drvoseči" to uopšte nije važno, samo dok je smeha, vina, zime, šume i njegovog mira. Depoti i meni si sve. Srećan rođendan, ljubavi - poručila je Sara svom suprugu.

Inače, par je nedavno objavio da čeka devojčicu koja će na svet stići do kraja 2022. godine.

Foto: oster_little_momster/Instagram
Foto: oster_little_momster/Instagram
Foto: oster_little_momster/Instagram
Foto: bojanabarovic/Instagram

Autor: Nadlanu.com
Foto: oster_little_momster/Instagram

Pogledajte još