DO SADA NIJE PILA PROPISANU TERAPIJU: Miljana Kulić na psihijatrijskom posmatranju

Zdravstveno stanje Miljane Kulić tema je broj jedan poslednjih dana, a rijaliti yveyda, koja se trenutno nalazi u Kliničkom centru u Beogradu, nedavno je dobila na korišćenje mobilni telefon i brže-bolje promenila broj, o čemu je obavestila sve svoje kontakte.

Popularna Nišlijka je u svakom trenutku pod budnim okom lekara i medicinskih tehničara, a tim psihijatara je svakodnevno posećuje. Dobro obavešten izvor ispričao je da su lekari zabrinuti za Miljanino zdravstveno stanje, ali i da smatraju da njene psihičke dijagnoze nisu adekvatno lečene na vreme i da je to osnovni razlog zbog kojeg se njeno stanje pogoršalo:

- Miljana ne prestaje da divlja po bolnici. Viče, priča telefonom, doziva majku i Bebicu, pravi cirkus od bolnice. Psihijatri su više puta razgovarali s njom i onda im je ona priznala kako su joj postavljene neke psihičke dijagnoze, ali i da ih nije lečila jer nije pila propisanu terapiju onako kako su joj lekari odredili.

Miljana sada pije sve lekove, zapravo prima ih intravenski, dobila je zaista jaku terapiju za psihičke bolesnike. Specijalisti su tražili Mariji da donese ćerkinu istoriju bolesti, prethodne izveštaje Miljaninih psihijatara kako bi ustanovili pravu Miljaninu dijagnozu i lečili je na adekvatan način.

Izvor: Kurir.rs
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još