NIŠTA NIJE STRAŠNO, VREME ZAISTA LEČI RANE: Nataša Bekvalac progovorila o životnim greškama

Pevačica Nataša Bekvalac poznata je po svojim hitovima, ali i po smislu za humor. Naime, mnogi joj se dive jer se u javnosti veoma često šali na svoj račun. Njene izjave su veoma popularne, a ljude oduševljava i to što o svojim životnim greškama govori sa osmehom.

- Postoji izreka 'šta god da nam se desi, nekada ćemo se tome smejati'. U trenutku kada se neke stvari događaju ne čini nam se baš da ćemo moći da se nasmejemo kada ih se setimo, ali ispostavilo se da mogu tako da reagujem, skoro na sve što sam doživela. Vreme zaista zaleči rane i dovede te u stanje da iz drugog ugla gledaš na prošlost. Svi smo živi i zdravi pa samim tim ništa nije toliko strašno - rekla je Nataša.

Nataša izgleda bolje nego ikad i pleni energijom na kojoj joj mnogi mogu pozavideti. Ona ne krije da su jedini motiv za to njene ćerke Hana i Katja.

- Pričam sa drugaricama, pa od nekih čujem da kukaju, ali ja tako ne razmišljam, možda zato što mi se dopada način na koji sazrevam. Osećam veoma dobru i intenzivnu energiju. Zahvaljujući njoj ne mislim da bilo šta ne mogu. Sebe volim na drugačiji način. Zbog te ljubavi, ali i želje da Katji i Hani što duže trajem, vodim računa šta jedem i pijem. Ne uništavam se pod izgovorom da mi ovo ili ono predstavlja zadovoljstvo - ispričala je pevačica za "Hello!".

Foto: bekvalceva/Instagram

Izvor: Nova.rs/Hello!
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.