ZAŠTO ODLAZE OD VAS? Pet najčešćih razloga zbog kojih muškarci raskidaju ljubavnu vezu

Postoje brojni razlozi zbog kojih ljudi raskidaju sa svojim partnerima. Nezadovoljstvo odnosom, nedostatak emocija, pažnje i komunikacije... Razlikuju se takođe i u zavisnosti od pola. Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih muškarci odlaze od žena.

Žene se prema njima ponašaju kao prema kućnim ljubimcima

Nijedan normalan muškarac ne bi sebe osudio život pored žene koja ga zanemaruje i koja se prema njemu ponaša bez poštovanja. Muškarci nisu kućni ljubimci, oni nisu kuče koje pomazite kada to vama odgovara. Ako ga tako tretirate, vrlo brzo će otići od vas.

Invazija na njihov lični prostor

Ovo bi trebalo da ozbiljno shvatite. To što vam je muž ili dečko ne znači da je dužan da vam otvori sve svoje fioke garderobera ili da vam pokazuje svoje poruke ili mejlove. Svako zaslužuje privatnost, pa čak i vaš muškarac!

Nedostatak zahvalnosti

Ako muškarac čini sve da usreći svoju ženu, a ona je i dalje mrzovoljna i nezadovoljna, pa ko bi živeo sa takvom osobom? Da li vaš muškarac zaista ne čini ništa za vas ili vi ne želite da vidite šta on sve radi da vas usreći?

Zanemarivanje

Ako ste dugo zajedno i delite isti krevet to ne znači da partner mora da vas trpi u svakakvom izdanju. Da, prihvata vas kakve ste prirodne, ali ipak voli da vas vidi doterane. I dalje je važno da se doterujete za njega kao što i vi želite da se on sređuje za vas.

Hronično nezadovoljstvo

Ako je žena uvek neraspoložena, nezadovoljna, a svaki odmor pored nje se pretvori u katastrofu, tada muškarac ne želi da se vraća kući. Ružno je da napustite nekog dok je u lošoj fazi, ali je još teže da živite sa nekim ko neće da radi na sebi i na tome da postane bolji i srećniji.

Izvor: Pult24.info
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još