KULIĆEVA SE PLAŠI LEKARA: Nenad Macanović Bebica otkrio zašto je pomeren datum Miljaninog izlaska iz bolnice

Marija Kulić i Nenad Macanović Bebica došli su večeras u zgradu TV Pink, gde će gostovati u emisiji "Zadruga - Narod pita" i govoriti o zdravstvenom stanju Miljane Kulić koja je u Kliničkom centru Beograd zbog komplikacije usred operacije smanjenja želuca.

Bebica je otkrio šta se zapravo desilo Miljani, istakao da za njeno stanje krive lekare iz Turske, a osvrnuo se i na psihijatra koji radi u bolnici sa Miljanom, ali i na njenu sestru Anu koja je nedavno imala saobraćajnu nezgodu.

- Miljana je dobro, prima terapiju. Antibiotike i ostalo što je potrebno za oporavak organizma. Sada je manje tenzije. Miljana je htela da ide kući nije imala poverenja u nove ljude, ona tako reaguje. Prvi dan šok soba, sad super sa njima sarađuje, sve je to bilo jedna velika trauma za nju. Nadamo se da će Miljana izaći do kraja nedelje. Zbog temperature ne žele da je puste kući. Miljana je sa psihijatrom pričala o svojim strahovima, da se plaši novih ljudi, šok sobe, lekara. Nije skakala kroz prozor. I ja sam smršao. Šta da radim, ne spavam, ne jedem, bila je velika nervoza. Sada je bitno da se Miljana oporavi. Siniša najteže podnosi sve ovo. Željko je dobro, pita za majku. Kod kuće je. Ana, Miljanina sestra, je imala udes, bila je sa drugaricama i desilo se šta se desilo, udarili su u banderu. Nije Miljana mogla prirodno da skine kilažu. Non-stop je jela. Mi smatramo da su za Miljaninu situaciju krivi doktori iz Turske koji nisu napisali u lekarskom izveštaju da je slezina bila "zakačena" tokom operacije, da je bila intervencija na slezini, što se kasnije ispostavilo. Ali gotovo je sad. Oporavak traje do šest meseci, ali tek ćemo imati razgovore sa lekarima oko njene ishrane i suplemenata. Miljana nas je pitala da li će umreti, bilo je nezgodno. Marija i ja se ne razdvajamo, jer nikad se ne zna šta može da se desi. Prvi put kada je dobila telefon u bolnici rekla je: "Bebice, kad ću kući". Sad ne misli o hrani, nije navikla da leži, sve je boli od ležanja - otkrio je Bebica.

Izvor: Blic.rs
Foto: miljana_kulic_official/Instagram

Pogledajte još