Marijana: Volim Nemeša

Bivši ukućani Velikog brata - Marijana, Brendon i Lester gostovali su na hrvatskom RTL-u gde su zajedno sumirali utiske.

- Sve je super posle izlaska iz kuće, komentari su dobri - rekao je Horvat Čagalj, a Brendon je dodao da i on ima samo pozitivne reakcije.

Pobednica prvog regionalnog Velikog brata, Marijana Čvrljak se, kao kaže, polako navikava na život van kuće. Brendon je podržava i drago mu je što je pobedila jer je bila najiskrenija stanarka. Njoj je, ipak, pobeda gorko slatka.

- Pobedu doživljavam više kao gorku, nego slatku. Nikad nisam mogla ni da pretpostavim da će mi Nemeš uraditi to što je uradio, ne znam šta ga je na to navelo - rekla je Marijana u emisiji na RTL-u.

(old_image)

Dodaje da joj je drago što se sestre njenog "uskoro bivšeg muža" nisu loše ponele uprkos njenoj vezi sa Nemešom. Ne zna u kojm trenutku je on počeo da sumnja u njena osećanja i namere.

Horvat smatra da su Nemeša da se predomisli naterali video snimci koje je video na Internetu po izlasku. Brendon je Nemeša još jednom nazvao "nebitnim fejkerom" koji glumi odraslog muškarca, a to nije.

- Najgori je video onaj sa Lesterom kada sam ga zadirkivala. To sa njim je bila čista zezancija iako verovatno strašno izgleda sa strane - objašnjava Marijana i dodaje da bi sve bilo drugačije da je ona sa Nemešom gledala te video snimke i imala priliku da mu sve objasni.

- Moja priča sa Vladom ne postoji, sa njim nije ni bilo neprijatne situacije - rekla je Marijana koja je Vladimiru u kući Velikog brata ponudila da je dira po grudima umesto Antonije koja mu to nije dozvolila.

- Imam 27 godina i znam šta je iskreno, a šta ne. Iskreno sam se zaljubila u kući i javno mogu da kažem da volim Nemeša. Htela bih da ga vidim, ali znam da mu ipak treba malo vremena. Znam da je dovoljno zreo da donosi svoje odluke iako ima samo 22 godine - rekla je Marijana. Šibenčanka je naglasila da su emocije u kući izraženije jer su tamo svi "prisiljeni" da konstantno budu sa ljudima koji im se sviđaju, kao i sa onima koje ne vole. Dodala je da se nada se da će uskoro videti Nemeša i da će moći da mu objasni šta se tačno dogodilo.

Brandon je odnos "golupčića" opisao složenim i rekao da Nemeš nikako nije ispao džentlmen. Horvat kaže da je veza Šibenčanke i Nemeša bila slatka te da su je stanari svakako doživeli intenzivnije od gledalaca.

- Posle 106 dana izolacije kad izađeš napolje u gomilu negativnih informacija, ne možeš racionalno da se ponašaš - rekla je Marijana koja veruje da su baš te negativne informacije iz spoljnjeg svijeta navele Nemeša da je ostavi i Horvata da joj ne čestita na pobedi.

Marijana je podsetila Brendona kako joj je rekao da podržava njenu vezu s Nemešom čim je ušao u kuću, a Horvat je rekao da je stanarima sa otpada to bila na neki način normalna stvar o kojoj nisu previše ni razmišljali.

- Uradila sam sam to što sam uradila, ne kajem se. Još se nisam čula sa suprugovom porodicom. Nije baš spektakularno to što sam sve radila pred kamerama, sigurno je bilo ružno gledati. Ali ne kajem se - rekla je Marijana koja se nada da njeno ponašanje neće uticati na njenu dvogodišnju ćerku Korinu jer nije, kako kaže, htela namerno da je povredi.

Šibenčanka veruje da će sa Nemešom sve rešiti, samo im, kaže treba vremena da se "ohlade".

(old_image)

Takođe, dodaje u da je sa uskoro bivšim suprugom pričala o budućnosti i da su rešili osnovne stvari, starateljstvo nad ćerkom.

- Rekla sam mu da se ne kajem. Znam da to boli, ali tako je. Dogodila mi se ljubav, ono što sam mislila da je ljubav i nije mi žao. Sve sam uradila svesno i ponovila bih isto koliko god to surovo zvučalo - rekla je Marijana

- Kad bi se samo videli, Nemeš bi opet "pao" na Marijanu i sve bi rešili - rekao je Horvat koji takođe smatra da najpoznatijem VB paru treba malo vremena.

Pogledajte još