BEBA RASTE: Bojana Barović otkrila sa kojim se problemom susreće tokom treće trudnoće (FOTO)

Bojana Barović i njen suprug Nikola Rokvić nedavno su objavili da čekaju treće dete.

Nakon što je prošle nedelje pokazala kako izgleda u trećoj trudnoći, nekadašnja manekenka odlučila je da otkrije i sa kakvim se problemima susrela tokom blagoslovenog stanja.

- Neki od vas su primetili da u proteklih mesec i više dana baš i nisam bila najaktivniji član ove naše zajednice, a razlog tome je bila lepota prvog trimestra - mučnina. Ovaj put me je zatekla nespremnu jer sam se pogordila, s obzirom na to da su prve dve trudnoće bile znatno bolje po tom pitanju... Ali, ovo vam pišem iz drugog razloga, a to je moje zapažanje i način na koji sam se nosila sa tim. U samom početku sam upala u stadijum prepuštanja i bukvalno ni jednu obavezu (sem oko dece) nisam mogla da odradim kako treba. To je kratko trajalo jer sam shvatila da je i to jedna vrsta borbe i trenutno stanje kome ne smemo baš tako lako da se predamo. I iako mi mučnine nisu od tog saznanja prestale, prestao je njihov kontinuitet i moja glava se više nije bavila samo time! Bar na kratko sam uspevala da se izbacim iz tog stanja i radim druge stvari i nekako naučim da funkcionišem i saživim se sa ovim, na svu sreću kratkotrajnim stanjem... Znam da vas je mnogo koje ste u ovom istom divnom stanju, sa nekad ne tako divnom svakodnevicom i baš vama pišem u nadi da ćete bar ponekad snagom volje pomoći sebi - napisala je Bojana na Instagramu pokraj fotografije na kojoj pozira u raskopčanoj košulji pokazujući trudnički stomak.

Podsetimo, par koji je svoju ljubav započeo pre 12 godina u avanturističkom rijalitiju "Survivor" ve ima dvoje dece - šestogodišnju ćerku Leonu i tri godine mlađeg sina Simeona.

Autor: Nadlanu.com
Foto: bojanabarovic/Instagram

Pogledajte još