DALI DRUGU ŠANSU BRAKU: Pomirili se Jelena Karleuša i Duško Tošić?!

Početkom jula odjeknula je kao bomba objava Jelene Karleuše da se razvodi od Duška Tošića posle 14 godina.

Međuti, kako piše "Star", pevačica i fudbaler su ipak rešili da svom braku pruže još jednu šansu, a za sve je "kriva" Duškova rođena sestra Katarina. Ona je sve vreme bila u kontaktu sa Jelenom i često su vodile duge razgovore o svemu. Tošićeva sestra je jako bliska i sa bratom i sa snajkom, pa je shvatila da su oboje prenaglili sa odlukom o razvodu, zbog čega je namestila situacijų da Duško i Jelena opet porazgovaraju o svemu.

- Katarina je sačekala Duška da se vrati iz Dubaija gde je bio na odmoru. Razgovarali su dugo i ona mu je rekla da treba da priča sa Jelenom i da zbog dece probaju da reše nesuglasice koje imaju. Tako je i bilo, Duško se najavio Jeci da će doći u vilu na Dedinju da se vidi sa decom i rekao joj je da bi bilo lepo da i ona bude kod kuće kako bi svi zajedno ručali kao porodica. To je obradovalo posebno Atinu i Niku, a kako je dan odmicao, Duško i Jelena su počeli da pričaju o problemima koje su imali u braku. Još to ništa nije konačno, ali su se dogovorili da pauziraju sa predavanjem papira za razvod i da vide kako će funkcionisati u bliskoj budućnosti - priča izvor blizak porodici Tošić.

- Duško je sada u Beogradu i sve više vremena provodi u vili na Dedinju koju su kupili pre tri godine od Piksija. Za sada je sve u najboljem redu, njihove ćerke su najsrećnije što su opet svi na okupu zajedno, a i Tošićeva sestra je zadovoljna jer je zaslužna za njihovo ponovno zbližavanje. Dule se maltene vratio u kuću i sada spava tamo - završava izvor.

Osim toga, Karleuša se pojavila srećna i zadovoljna na rođendanu Milice Pavlović i na pitanje novinara kako se oseća kao slobodna žena ona je sa osmehom na licu rekla: "Nisam slobodna, ja nisam razvedena žena."

Izvor: Kurir.rs/Star
Foto: karleusastar/Instagram

Pogledajte još