ANĐELO ME BAŠ RAZOČARAO: Sandra Rešić iskreno o ljubavi u rijalitiju i vezi sa Rankovićem

Pevačica Sandra Rešić kaže da ne veruje u ljubav u rijalitiju i kao primer navodi svoju vezu sa Anđelom Rankovićem koja se završila odmah po izlasku iz "Zadruge".

Da li u rijaliti ulaze samo propale zvezde i anonimni ljudi?

- U rijaliti ulaze oni koji su željni slave i novca, a spremni su na sve. Za sve ove godine u rijalitiju upoznala sam razne ljude - od propalih zvezda do onih koji žele popularnost. Dolaze oni koji hoće da se reklamiraju besplatno, ali uglavnom to rade loše.

Može li da se rodi prava ljubav u rijalitiju?

- Ne verujem u veze u rijalitiju! Mislim da su prave ljubavi bile baš retke, ali nisu uspele napolju jer im se desio "pravi život". Sa moje strane je emocija bila iskrena i prava, ali sa druge strane nije... Baš sam se razočarala u Anđela. S njim sam mesecima pričala o svemu i svačemu...

Da li bi oprostila prevaru?

- Bila sam sa dečkom kome sam oprostila neverstvo, a srce mi se kidalo i na kraju sam ga ostavila. Međutim, poučena iskustvom moje majke, na svaki vid izdaje i prevare emotivnog partnera gledam katastrofalno! Više ne opraštam takve stvari.

Da li bi bila nečija ljubavnica?

- Nikada ne bih bila ljubavnica, nisam takav tip osobe! Ne mogu da shvatim kako žena može sebi da dozvoli da ne bude prva i jedina. Osuđujem ljubavnice! Baš nemam razumevanja za njih. Sačuvaj, bre, dostojanstvo i poštuj njegovu ženu koja im kod kuće čuva decu!

Šta bi sve uradila za novac?

- Nisam materijalista, ne bih zbog novca mogla da radim nešto što nije u skladu s mojim kodeksima. Čak i ako bih imala veliku materijalnu dobit, nikada ne bih pristala na tako nešto. Svaka čast devojkama koje imaju želudac za takve stvari.

Izvor: Hit Informer
Foto: sandra_resic/Instagram

Pogledajte još