BILI SMO BEZ NOVCA, TO ME JE NAUČILO DA SE BORIM: Nenad Aleksić Ša progovorio o teškom odrastanju

Nakon što je izašao iz turbulentne veze sa Tarom Simov zbog koje se razveo od supruge Ivane, Nenad Aleksić Ša posvetio se karijeri.

Aleksić je sada, osim o planovima za budućnost, otkrio i da je prošao trnovit put sve do danas. Ša je priznao i da mu nije bilo lako na početku karijere jer nije odrastao u izobilju kao pojedinci.

- Imao sam jako teško odrastanje. Bili smo bez novca, bez ičije pomoći, ali zahvaljujući tome smo navikli da se borimo i da ne čekamo da nam padne sa neba. Majka i otac su se izborili za mene i brata. Ona je radila u ribarnici, na pijaci na Vidikovcu, dan-noć. Majka mi je ceo život radila, jedva smo imali za sve. Što se tiče oca, on je radio u vojsci, pa dobio otkaz i onda moleraj, sve živo i otišao u penziju. Baš je bilo mučenje, ali zahvaljujući tome sam danas uspešan. Radio sam sve i svašta, a na kraju ti se sve svede da platiš račune i jedeš, kilaviš. Niko mi nije pomogao da dođem dovde i hvala Bogu i dalje trajem. Uspeh mi nije kupljen kao mnogima. Inat je ono što je ključno kod mene. Inat me tera da pokažem koliko vredim i kroz inat dospem do zacrtanog cilja, pa tako i do velikog uspeha i muzičke karijere.

Nenad Aleksić kaže da je svestan grešaka koje je napravio u prošlosti.

- Sebi najviše zameram što sam zaboravio ko sam i šta sam, ali mi se to više nikad neće ponoviti. Uspeo sam sebe da podsetim ko sam i šta sam. Sada sam opet onaj stari Nenad Ša. Sve bih opet u životu isto uradio, mada sam neko ko razmišlja da je sve već zapisano i da smo mi sami ti koji prate svoj put, nekad trnovit, nekad ravan i putujemo sa uživanjem. Moja karijera je počela davne 1993. sa svega 13 godina. Bio sam mlad, lud i željan dokazivanja. Nisam bio svestan dokle će me sve to dovesti. Eto me danas i dalje sam medijski prisutan - tvrdi Ša za "Kurir" koji će krajem avgusta objaviti duet s Minom Vrbaški.

Izvor: Kurir.rs/Alo!
Foto: nenadaleksicsha/Instagram

Pogledajte još