POKLON ZA ROĐENDAN: Milan Popović otkrio da li je kupio Igoru Kojiću auto vredan 500.000 evra

Bivši Severinini partneri, Milan Popović i Igor Kojić odlučili su da svoje novo, blisko prijateljstvo ozvaniče i na društvenim mrežama. Tako je Kojić objavio fotografiju na kojoj on i Milan poziraju zagrljeni i nasmejani, baš poput najboljih prijatelja.

Medijima, međutim, kruži priča da je Milan Popović poklonio Igoru Kojiću i skupoceni automobil čija se vrednost procenjuje na 500 hiljada evra.

Reč je o automobilu marke Audi A8, a Igor ga je od Milana navodno dobio za rođendan.

Ipak, "srpski kralj bakra" demantuje ove navode.

- Informacija vam nije tačna, ali me i ne čudi s obzirom na to da očito dolazi od Severininog lažljivog tima. Igor je od mene za rođendan dobio ikonu. Pozdrav - rekao je Milan Popović za Index.hr.

Podsetimo, Igor Kojić danas se zahvalio Popoviću što je bio gost na njegovom rođendanu, te što je na proslavu doveo i svog sina Aleksandra, kojeg je dobio tokom veze sa Severinom. Kojić je tom prilikom objavio i fotografiju na kojem je zagrljen sa Popovićem, zbog čega su mnogi šokirani.

- Hvala Milanu što je priredio iznenađenje i doveo Aleksandra na moj rođendan, taj dan je za mene bio poseban. Aleksandar je predivno dete koje mnogo volim i sa kojim sam proveo prelepe godine, neke veze su prosto neraskidive. Svako ko je Aleksandrova porodica i moja je i svako ko je moja porodica i Aleksandrova je. Tako je sada, a tako ce biti i vazda. Živeli - napisao je Igor Kojić uz ovu fotografiju.

Izvor: Nova.rs/Index.hr
Foto: igorkojic/Instagram

Pogledajte još