BUDUĆA MAJKA POZIRALA U KUPAĆEM KOSTIMU: Nataša Kovačević pokazala trudnički stomačić (FOTO)

Nekadašnja košarkašica Nataša Kovačević početkom marta ove godine u Hramu Svetog Save u Beogradu zavetovala se na večnu ljubav svom izabraniku Vuku Stojakoviću.

Zaljubljeni par medeni mesec proveo je na Zanzibaru, a po povratku sa egzotičnog odmora saznali su da će postati roditelji jedne devojčice.

Dvadesetosmogodišnja Beograđanka uskoro ulazi u šesti mesec trudnoće i s nestrpljenjem iščekuje dan kada će na svet doneti svoje prvo dete - ćerku, za koju je zajedno sa suprugom već odabrala ime Sofija.

Nataša je danas sa svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju sa letovanja i pokazala trudnički stomačić.

- More, Sofi bebac, Akica napast i ja - napisala je buduća majka.

Nakon objave nekada uspešne sportistkinje usledili su komentari njenih fanova koji su joj poručili da nikada nije bolje izgledala i poželeli joj sreću u mesecima koji dolaze.

Podsetimo, Nataša je 7. septembra 2013. godine sa svojim timom doživela tešku saobraćajnu nezgodu u Mađarskoj. Kovačevićevoj je amputirana noga, ali ona se nakon nekoliko teških operacija i oporavka vratila na teren. Njena hrabost oduševila je srpsku javnost, a nakon završetka soprtske karijere Nataša se posvetila humanitarnom radu.

Autor: Nadlanu.com
Foto: nacika7/Instagram

Pogledajte još