KRAJ DUGOGODIŠNJE LJUBAVI: Nataša Rodić raskinula sa Matijom Bojovićem

Nataša Rodić, starija sestra Bogdane Ražnatović i Bojane Rodić, pre nešto više od dva meseca raskinula je dugogodišnju vezu s Crnogorcem Matijom Bojovićem.

Nataša i Matija svoju ljubavnu avanturu otpočeli su u Americi 2017. godine. Oni su nekoliko puta raskidali i mirili se, a prema rečima dobro obaveštenog izvora, najstarija sestra Rodić ovoga puta definitivno je stavila tačku na njihovu vezu.

- Nataša je vedrog duha i ne voli da je neko sputava i guši. Počele su blage nesuglasice i ona je počela da oseća pritisak u toj vezi. Odlučila je da raskine. Ona je s Matijom porazgovarala i dogovorila se da ostanu u korektnim odnosima, ali da se raziđu, pošto više ne funkcionišu kao par - ispričala je devojka bliska Nataši, koja je otkrila kako je Rodićeva prebolela raskid:

- Nije imala šta da preboli jer je to želela. Ona je odmah otišla na put s drugaricom. Bile su na Santoriniju. Pričala mi je da se baš lepo provela, malo se odmarala, a malo ludovala na žurkama - kazala je ona, i osvrnula se na Natašin porok - putovanja.

- Ona obožava da putuje. Posle Santorinija bila je u Marbelji. Došla je u Beograd jer je znala da Mirko i Bojana prave proslavu Zoranovog rođendana na kojoj će otkriti pol drugog deteta. Kada je to prošlo, ona je spakovala kofere i s drugaricom se uputila u Dubrovnik, gde i sada boravi.

Podsetimo, sestre Rodić veoma su aktivne na društvenoj mreži Instagram. Iako nisu javne ličnosti, svaki njihov korak javnosti je veoma zanimljiv jer je najmlađa Bogdana u braku s Veljkom Ražnatovićem, Bojana planira venčanje s Mirkom Šijanom, a najstarija Nataša redovno počasti svoje pratioce fotografijama sa egzotičnih putovanja.

Izvor: Kurir.rs
Foto: miss.rodic/Instagram

Pogledajte još