MLADI PAR VEĆ ŽIVI ZAJEDNO: Nadica Ademov u ljubavoj vezi sa milionerom

Nadica Ademov već tri godine je u vezi sa milionerom koji uveliko živi sa pevačicom. Čovek se zove Damir, mlad je i uživa u ljubavi sa Nadicom. Oni se, inače, znaju godinama.

Kako piše "Skandal", upoznali su se u Nemačkoj, a tokom korone, kada je Damir došao u Srbiju, počeli su intenzivnije druženje da bi mu Nadica predložila i poslovnu saradnju na koju je on rado pristao i tako je sve počelo.

A kada su se poslovno zbližili, rodila se i ljubav. Nadica je baš srećna i zadovoljna u poslednje vreme i to joj, bukvalno, piše na čelu. Njihova ljubav je kliknula na poslovnim putovanjima na koja su išli u prethodne tri godine, a kako je priča postala ozbiljna, očito da više ne žele ni da se kriju.

- Kada su počeli da sarađuju, ostali Nadičini saradnici odmah su primetili da među njima postoji hemija i bili su u pravu jer su Damir i ona nekako kao jedna duša i dva tela, te zato i ne čudi što su brzo otpočeli zajednički život - objasnio je izvor blizak pevačici.

- Tome u prilog ide i činjenica da su zajedno kupili stan u naselju West 65 u Beogradu, u kuli u kojoj stanove imaju i Milica Pavlović, Milica Todorović, Novak Đoković i drugi. Njih dvoje tu žive i uživaju, a šuška se da će se možda čuti i svadbena zvona. Taj dečko Damir je rodom iz Bosne i zaista je milioner jer ima ozbiljan biznis u Nemačkoj. Što se estrade tiče, godinama ima kontakte sa mnogim poznatim ličnostima, posebno sa pevačima i pevačicama. Neke od njih su pokušavale i da ga osvoje jer je dobra prilika, ali u tome je imala uspeha samo Nadica koja ga je diskretno zavela i dokazala mu da ga iskreno voli. On ima i vanbračno dete iz veze sa jednom Nemicom s kojom se nije zakonski ženio i sa njom više ne živi, ali svakako brine o detetu i brine da mu ništa ne fali, ni materijalno, ni emotivno. Pre Nadice je imao nekoliko prolaznih veza, ali je sa njom očito pronašao sreću - rekao je izvor.

Izvor: Kurir.rs/Skandal
Foto: ademov_nadica/Instagram

Pogledajte još