SVI ZNATE KO JE ON SAMO ZATO JER JE BIO SA MOJOM ĆERKOM: Severinina majka Ana Vučković oplela po Milanu Popoviću

Nakon porodične drame Severine Vučković i njene sestre Marijane Vučković Popović, oglasila se njihova majka Ana i žestoko oplela po bivšem mužu svoje najmlađe naslednice, Milanu Popoviću.

Severinina majka istakla je da Popović nema pravo da komentariše njihove porodične odnose.

- Poštovani, ja sam Severinina mama. U sinoćnjem dnevniku Nove TV pročitali ste izjavu Milana Popovića, svi znate ko je on samo zato što je bio s mojom ćerkom, niko za njega nije ni čuo pre toga. On objašnjava šta se desilo u mojoj kući. Sram da ga bude. Odakle mu pravo na to? Niti je bio tu niti će ikada više tu kročiti. Uostalom, odakle mu pravo da već 10 godina neprikladno blati moju ćerku, majku svog deteta? Razmišlja li on ikada o mom unuku, a svom sinu? Maltretira je godinama i javno pljuje, a to je majka njegovog sina. To sve boli i mene jer gledam kako živi. Uhođenja, maltretiranja, tužbe, potkupljivanja ljudi, najgore KBG metode primenjuje prema mojoj Severini i ljudima u njenom okruženju - objasnila je Ana i dodala:

- Sinoć ste pročitali da je on izjavio da ja nisam rekla da Severina nije napala sestru. Odakle pravo mom bivšem zetu da me stavi u usta, a kamoli da uzme pravo da govori u moje ime o tome šta sam ja rekla i šta nisam rekla? Možda sam stara, ali luda i senilna nisam. Uostalom, poslednjih puta kad sam videla tog čoveka čije ime ni ne želim da izgovorim, prateći unuka, nije me ni podzdravio iako sam ga pozdravila. Neka se stidi - dodala je ona.

- Nikada u životu nisam davala izjave do pre neki dan. Nisam u tome vešta niti je za to postojala potreba. Međutim, sada postoji. Ponovila sam ono što sam rekla i policiji, a to je da Severina nije povredila svoju sestru, već je sestra na nju fizički nasrnula. Da, rekla sam i da nije sestri prvi puta da prijavljuje Severinu i svoju vlastitu ćerku. I rekla sam gospođi iz centra koja me obilazila u Zagrebu i gospodinu u Splitu da Severina brine o meni i da me boli sve što joj sestra radi i što izmišlja i lažno je prijavljuje. Severina brine o meni, preuzela je brigu o nećakinji i mojoj unuci koja je bežeći od majke došla u Zagreb da živi kod tetke - rekla je Severinina majka.

- Ponavljam, imam 84 godine, nisam fizički u punoj snazi, ali mozak mi radi, a snagu mi daju moji unuci i moji praunuci. Bilo bi od vas pošteno kad Milanu dajete prostor da pravi budalu od mene i vređa moju Severinu da i ovo pročitate da ljudi znaju da njemu nema mesta u našim životima. To što on radi vidi dragi Bog, i bolje mu je da se moli svaki dan da mu oprosti grehe nego što se slika po novinama - piše u pismu koje je Ana potpisala, a koje je portalu "Dnevnik.hr" dostavila njena unuka.

Izvor: Informer.rs
Foto: severina/Instagram

Pogledajte još