ZBOG GLJIVIČNE INFEKCIJE OSTAJE U BOLNICI: Otkriveni novi detalji zdravstvenog stanja Miljane Kulić

Zdravstveno stanje Miljane Kulić i dalje je pod budnim okom lekara Kliničkog centra Srbije koji je još ne puštaju na kućno lečenje zbog straha od mogućih komplikacija, piše "Kurir".

U Beogradu se već nekoliko dana nalaze i Miljanina majka Marija i partner Nenad Macanović Bebica, koji zbog zabrane poseta i dalje ne mogu da vide Kulićevu, koja je na bolničko lečenje iz Niša u Beograd dovedena 6. avgusta.

- Informacije da je došlo do pogoršanja Miljaninog stanja nisu tačne. Pacijentkinji su neki parametri koji se tiču tromboze jako bolji nego što su bili. Ona će svakako morati kontinuirano da i dalje prima terapiju, čak i kada bude otpuštena na kućno lečenje. Ipak, usled dugotrajnog primanja jakih antibiotika stvorila se gljivica koja prouzrokuje temperaturu, pa zbog straha da se nešto ne iskomplikuje, kao i da bi se ta temperatura držala pod kontrolom, ona je i dalje u bolnici. Ona je bila toliko životno ugrožena da je i komarac dovoljan da je ujede, pa da se njeno stanje iskomplikuje - završava naš izvor.

Podsetimo, Miljana je nakon operacije smanjenja želuca imala ozbiljne probleme, odstranjena joj je slezina i dugo je bila životno ugrožena.

Izvor: Kurir.rs
Foto: miljana_kulic_official/Instagram

Pogledajte još