BIVŠI LJUBAVNIK JE RASKRINKAO: Filip Car tvrdi da je Dalila Dragojević nakon "Zadruge 5" bila u vezi sa oženjenim muškarcem (VIDEO)

Voditelj Darko Tanasijević sinoć je u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" ugostio učesnike "Zadruge 5" Dalilu Dragojević, Dejana Dragojevića, Filipa Cara i Anđelu Đuričić.

- Ovde Vesna iz komšiluka. Dobro vas našla. Pohvalila bih tebe Darko, sjajan si. Deki, čestitam ti na pravoj pobedi i na svemu što si izdržao. Pošto si rekao da ćeš u emisiji reći sve što imaš, šta je to? - pitala je gledateljka.

- Neću, sad je poslednja emisija, nema šta. Ja da pričam u prazno neću. Da mi treba dokazivanje, pričao bih, ali ja sam pobednik i to nije moj nivo - rekao je Dejan.

- Kad si progledao? - pitala je gledateljka.

- 13.01.2022. Tad mi je progledala i lobanja - rekao je Dejan.

- Filipe, pričali smo pre neko veče. Dalila je posle četiri godine braka javno prevarila Dejana, da li misliš da bi i tebi nabacila rogove? - pitala je gledateljka.

- Sigurno bi se negde sa strane "po*eftala". Sigurno bi se "olinjala", ali ne verujem da bi me ostavila. Ne bih oprostio, ali bih predosetio i osetio. Dejan je bio dosta mlad, ne bih se baš sa njom mogao zavaljati u dugogodišnje odnose. Ja sam ful minutažu odradio što se tiče nje - rekao je Car.

- Ona nije za brak - rekla je gledateljka.

- Imala je brak, mene, pa brak, pa Gringa, neke dve, tri kombinacije sa strane i sad dečka, i nešto od ranije - rekao je Car.

- Da li je po tebi muška i ženska prevara ista? - pitala je gledateljka.

- Prevara kao prevara, uvek se veća težina daje ženskom bludu i nemoralu - rekao je Car i dodao:

- Bila je sa oženjenim čovekom nakon "petice" - rekao je Car.

- Ove seljačke fore i bacanje peckalica, mani me. Debilčino, otkud ti zanš šta sam ja, kad i sa kim. Izađite mi svi kolektivno iz života. Bolim vas i ne prolazim - rekla je Dalila.

- Ona je dvorska luda bila deset meseci i sada je napolju. Radila me je na seks - rekao je Car.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još