NEKADAŠNJA MANEKENKA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAČIĆ: Bojana Barović uživa u blagoslovenom stanju (FOTO)

Početkom avgusta iz poznate porodice Rokvić stigle su lepe vesti. Naime, Bojana Barović, supruga pevača Nikole Rokvića otkrila je da je u drugom stanju, te da će zaljubljeni par dobiti treće dete.

Proširenju porodice najviše su se obradovala Bojanina i Nikolina deca, šestogodišnja Leona i tri godine mlađi Simeon, a sve ih je posebno usrećila činjenica da u njihovu skladnu porodicu stiže još jedna devojčica.

Tridesetdevetogodišnja brineta do kraja godine na svet će doneti svoje treće dete, a sada je svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram pokazala kako izgleda u poodmakloj trudnoći.

Naime, nekadašnja manekenka pozirala je u beloj haljini i pokazala trudnički stomačić. Zgodna trudnica skoro da se uopšte nije ugojila, i ako je suditi po njenom izgledu, odlično podnosi drugo stanje.

Podsetimo, Bojana i Nikola zavoleli su se tokom učešća u rijaliti programu "Survivor" i nedavno su proslavili dvanaestu godišnjicu ljubavi. Skladni par venčao se u maju 2016. godine. U avgustu iste godine rodile se Leona, dok je Simeon na svet došao krajem februara 2019.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: bojanabarovic/Instagram

Pogledajte još