BILA JE PIJANA, PLAŠILA SE MUŽA: Otkriveni novi detalji nestanka Marijane Seifert

Potraga za Marijanom Seifert traje već četiri meseca, a nadležni organi nisu uspeli da rasvetle slučaj nestanka bivše rijaliti učesnice "Velikog brata”.

Ipak, sada su otkriveni novi detalji o okolnostima pod kojima je nesrećna žena nestala, koji bacaju novo svetlo na ceo slučaj.

Roditelji rijaliti zvezde navodno su dobili informaciju da im je ćerka nastradala na Sljemenu, gde je, prema njihovim saznanjima, zagrebačka policija još nije tražila. Marijanin otac Ivo Kovačević je tokom istrage otkrio medijima kako u braku njegove ćerke i zeta nisu cvetale ruže, iako je njen suprug nadležnim organima ispričao potpuno drugačiju priču.

- Karlo nam je rekao nakon četiri dana od nestanka da su sedeli za stolom 15 minuta i pričali. Znam da je njihov odnos bio loš još od Nove godine. Bili su pred razvodom, imali su probleme - rekao je utučeni otac Marijane Sajfert.

Dok suprug pobednice "Velikog brata" Karlo Saifert za hrvatske medije tvrdi kako Marijana nije ostavila nikakvu poruku i kako su kobne noći zajedno otišli na spavanje, bliski prijatelji objašnjavaju da je to nemoguće jer je noć pred nestanak provela u njihovom društvu, a kući otišla tek oko tri ujutru:

- Tog dana radila je smenu u kafiću, od devet do tri, nakon koje je otišla u obližnji kafić na piće. Sa kafe je prešla na alkohol. Bila je u društvu jednog poznanika, a suprugu je rekla da će se duže zadržati na poslu iako je bila sa jednim muškarcem i ženom - izjavio je svedok, što je kasnije potvrdila i Marijanina prijateljica:

- Kada smo se našle, pila je džin-tonik. Bila je u vidno alkoholisanom stanju. Nakon toga je otišla kod mene u stan. Marijana je bila vesela, pevala je. U jednom trenutku je dobila poruku od supruga. U poruci je pisalo da ima pravo popiti kafu sa kim, gde i kad hoće i da mu je žao zbog njegove reakcije - rekla je prijateljica ističući da ne zna da joj Marijana nije saopštila kakva je bila njegova reakcija. Na ovu poruku Marijana je, prema rečima prijateljice, odgovorila sa "hvala", nakon čega je usledio poziv od supruga oko pola tri u noći.

Prijateljica je potom i dodala:

- Marijana je molila supruga da je pusti na miru. Pitala ga je gde je bio kada joj je bio najpotrebniji. Rekla je Karlu da ne želi da se vrati kući jer se boji. Počela je da plače i spustila slušalicu. Nije rekla čega se boji jer je bila u veoma alkoholisanom stanju, a nakon tri časa je taksijem otišla do stana u kome je živela sa Karlom.

Otac rijaliti zvezde hrvatskim medijima ispričao je kako je od policijskog inspektora saznao da imaju svedoka. U pitanju je avanturista iz Belgije koji je navodno u noći Marijaninog nestanka spavao pod mostom gde su pronađene njene lične stvari. Stranac je izjavio kako je u jednom trenutku tokom noći čuo krik i pljusak u vodu.

- Da li su uzeli njegovu izjavu ili su smatrali da je to nebitno, to ne znam. Poznajući moje dete, sumnjam da bi ubila samu sebe. Ona je bila ili pod nekom pretnjom, ili je prisiljena da dođe gde su nađene stvari - izjavio je Marijanin otac za Dnevnik.hr.

Otkako su saznali da im je ćerka nestala, u njihov se život uvukao strašan nemir.

- Ne mogu da vam opišem kako se osećam. Četiri meseca da ja nemam pojma gde mi je dete, kakva je njena sudbina. Ovu agoniju koju mi proživljavamo, ne želim niko da je doživi. To je nešto najgore, najstrašnije što čovek može da doživi - rekla za "Provjereno" majka nestale Marijane, Gordana Kovačević.

- Niti mira u kući, niti mira u srcu. Ništa mi ne pričinjava zadovoljstvo nikakvo. Spavam dva sata po noći, društvo izbegavam. Moja supruga nije izašla iz kuće dva i pol meseca, jednostavno vrata nije napustila - rekao je Marijanin otac Ivo.

Marijanini roditelji imaju samo jednu želju.

- Samo da je pronađem. Ona je moje dete, kakva god da je, ona je moje dete - rekla je kroz suze Gordana.

Podsetimo, potraga za nestalom Marijanom Sajfert odmah se usmerila prema Savi, jer su na zagrebačkom Mostu mladosti pronađene njene stvari - torbica i mobilni telefon.

Izvor: Kurir.rs/Dnevnik.hr
Foto: VELIKI BRAT - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još