ŽURKA ZA NASLEDNICU: Aleksandra i Bojan Vasković upriličili veliko slavlje povodom 7. rođendana ćerke Anđeline (FOTO)

U porodici poznatog pevača Bojana Vaskovića ovih dana mnogo je razloga za slavlje. Naime, njegova ćerka Anđelina, koju je dobio tokom skladnog braka sa lepom doktorkom Aleksandrom, 1. septembra krenula je u osnovnu školu, a dan kasnije proslavila je svoj 7. rođendan.

Ponosni roditelji sa nekoliko dana zakašnjenja, ovim povodom upriličili su slavlje, kome su prisustvovali najbliži rođaci i prijatelji.

Supruga frontmena "Leksington benda" sa svojim partiocima na društvenoj mreži Instagram podelila je nekoliko fotografija sa rođendanske žurke.

Skladna porodica pozirala je pored rođendanske torte, a uz malu slavljenicu sve vreme je bio njen tri godine mlađi brat Mihajlo.

- Proslavismo još jedan Anđelinin rođendan, a ovaj nam je bio posebno specijalan znate već zbog čega! Ovim putem želim svima još jednom da se zahvalim na predivnim čestitkama što za polazak u školu, što za rođendan, što sve ukupno! Stvarno ste divni! Ljubimo vas - napisala je lepa brineta koja je u poodmakloj trudnoći i do kraja godine na svet će doneti treće dete.

Podsetimo, Aleksandra i Bojan su se nakon nekoliko godina zabavljanja venčali 12. jula 2015. godine i slove za jedan od najskladnijih parova na estradnom nebu Srbije.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: _mrs.vaskovic_/Instagram

Pogledajte još