NE KAJEM SE ZBOG OPERACIJE, OPET BIH URADILA ISTO: Miljana Kulić izašla iz bolnice nakon 45 dana borbe za život

Rijaliti zvezda Miljana Kulić napustila je Klinički centar gde su joj se lekari borili za život posle operacije želuca.

Ona je progovorila o agoniji kroz koju je prošla nakon povratka iz Turske, gde se podvrgla smanjenju želuca.

- Najteži mi je bio sam početak. Nisam znala kada će ova agonija da se završi. Nisam se pokajala zbog operacije želuca, opet bih isto uradila - rekla je Miljana i dodala:

- Neću tužiti bolnicu. Vrana vrani oči ne vadi. Sa Turskom da se tužim ne pada mi na pamet. Oni su uradili lepo koliko su mogli, međutim, niko nam nije rekao da je slezina bila pukla i da je zašivena. To mi se tek desilo kada sam došla u Niš. Željku je bio rođendan, a meni je jako loše bilo. Nisam mogla da idem na rođendan, osetila sam da mi nije dobro. Nisam imala snage ni za šta. Tri dana nakon toga dobila sam užasne bolove i prebačena sam u Klinički centar Niš, gde su rekli da mi nije ništa i da preuveličavam. Međutim, kada je moja mama tražila da se ujutru uradi skener, videli su da se izliva neka tečnost, a to je bila krv iz slezine.

Kulićeva je istakla da se vraća jača nego ikada i da nastavlja gde je stala.

- Nastavljam život kao i ranije, samo nekih stvari moram da se odreknem, bar u početku. Sada kada gledam iz ovog ugla bilo bi mi krivo da nisam otišla na ovu operaciju, bez obzira kroz šta sam sve prošla, jer sada ne bih imala kilažu koju sam želela.

Na pitanje šta će promeniti u njenom životu, Miljana je odgovorila:

- Bebicu ću više da cenim i da poštujem. On je tu bio za mene noć i dan. Bio je uz moju porodicu i Željka. Zavolela sam ga još više i vezala sam se za njega. Smatram da ko god bude ušao u "Zadrugu", ne može da poremeti moje odnose sa njim. Najverovatnije ćemo ući zajedno, samo da se ja oporavim i da sve bude kako treba. Očekujte nas u novembru.

Izvor: Kurir.rs
Foto: miljana_kulic_official/Instagram

Pogledajte još