Digital 2022 i MaxBet tombola za krstarenje u dvoje!

Kad pročitamo reč konferencija, ono na šta prvo pomislimo jeste skup u vezi sa konsultacijama, edukacijom, razmenom informacija ili diskusije sa unapred utvrđenim rasporedom. U zavisnosti od njene veličine, ona može biti jednodnevna ili višednevna kao i jednosmerna u prezentaciji informacija i znanja ili interaktivna sa pitanjima i odgovorima ukoliko to broj posetilaca dozvoljava. Ali, kao što već znamo, MaxBet je tu da unese novinu!

U četvrtak 15. septembra održava se regionalna konferencija o trendovima u telekomunikacijama i medijima, #Digital 2022 u okviru koje će svi učesnici i gosti imati priliku da učestvuju u jedinstvenoj MaxBet tomboli!

Kao jedan od pokrovitelja konferencije, jedna od najvećih kompanija za organizovanje igara na sreću na teritoriji Srbije i šire, za srećnog dobitnika obezbedila je savršenu nagradu - krstarenje za dvoje u organizaciji "NorwegianCruise Line". Pravila igre su jednostavna! Prilikom dolaska, potrebno je da ostavite svoje kontakt informacije, izaberete sedam srećnih brojeva i budete prisutni u sali u momentu izvlačenja, na kraju programa prvog dana.

U 17.20, jedna od naših najpoznatijih TV voditeljki, Suzana Mančić imaće priliku da izvuče sedam brojeva i pobedniku pruži jedinstveno krstarenje, koje može biti iskorišćeno u narednih godinu dana.
U slučaju da srećna sedmica ne bude izvučena, nagrada će biti uručena onom ko pogodi najviše brojeva, a ukoliko imamo više pobednika, nagrada ide onom koji je prvi popunio dobitnu kombinaciju.

Ne zaboravite, život je igra i ko zna, možda baš vi budete ti koji su osvojili ovo nagradno putovanje.
Više o programu konferencije i akreditaciji možete pogledati na zvaničnom sajtu događaja digitalconference.rs

Kompanija MaxBet nastala je 1997. godine i posluje na teritorijama Srbije, Crne Gore, Republike Srpske i Severne Makedonije. Zahvaljujući korporativnom upravljanju, ulaganju u stručni kadar i tehnološki razvoj i stabilnoj saradnji sa svim relevantnim partnerima, kompanija je za kratko vreme postala lider u industriji zabave.

Pogledajte još