SUKOBLJAVAMO SE, ŽELIM DA MOJA BUDE ZADNJA: Jelena Đoković iskreno o braku sa Novakom i vaspitanju dece

Jelena Đoković, supruga tenisera Novaka Đokovića, gostujuću u jutarnjem programu, gde je govorila na temu roditeljstva, otkrila je zanimljive detalje o vaspitanju ćerke Tare i sina Stefana.

- Novak i ja smo dosta slični, ali i dosta različiti kada je vaspitavanje dece u pitanju, ali razgovorom dosta toga rešavamo. Verujem da nam je mnogo lakše jer počinjemo od istih vrednosti, i zahvalna sam na tome. Mi smo počeli da se zabavljamo kao klinci i zajedno smo rasli, pa smo se uporedo nekako oblikovali što nam je sada olakšalo roditeljstvo - započela je Jelena u jutarnjem programu na RTS-u, pa otkrila da se ona i Novak ne slažu uvek kada je vaspitanje njihove dece u pitanju:

- Imamo različitosti u pogledu na dosta toga i sukobljavamo se. Ja sam više vremena provodila sa decom, dok se on bavio svojim poslom, pa sam želela da imam više kontrole i da moja bude zadnja. Tu mi pomaže Novak da se korigujem i to sve više i više.

Kako kaže, trudi se da ne radi ono što ne bi želela sutra da njena deca rade, jer oni oponašaju roditelje.

- Znam samo da moram dosta sebe da dovedem u red pre nego što bilo šta uradim, kažem ili posavetujem svoju decu. Govorim deci šta ne treba da rade i u stvari ja to ne smem da radim, jer naša dela govore više od reči. Kada sam se bavila tehnologijom u kući, ja sam se toliko podesila, da televizor uopšte ne uključujem osim kad Novak igra tenis.

Izvor: Blic.rs
Foto: jelenadjokovicndf/Instagram

Pogledajte još