PET SIGURNIH ZNAKOVA: Prepoznajte na vreme da li on želi ozbiljnu vezu ili avanturu

Nakon što započnu vezu, parovi nekada, ipak, ne žele iste stvari. Međutim, ne govore o tome uvek otvoreno, pogotovo kada žele da zadrže onu drugu osobu pored sebe.

Srećom, na osnovu ponašanja i postupaka, u suštini, vrlo lako možete da zaključite kakve namere ta osoba ima. Potrebno je samo da obratite pažnju i lako ćete zaključiti da li ulažete u budućnost sa njim, ili samo gubite vreme.

Pre svega, ukoliko je muškarac ozbiljno zainteresovan za ozbiljnu vezu, želeće da upozna vaše prijatelje i porodicu. U suprotnom, sve to će izbegavati.

Zatim, pored toga što će vam, kao i većina muškaraca davati komplimente, takođe će zapamtiti i "sitnice" poput vaše omiljene boje, filma i, naravno, toga kada vam je rođendan.

Ukoliko stalno kasni ili se čak ni ne pojavi na dogovorenom mestu, imate ozbiljan razlog da posumnjate u njegove namere. Isto važi i u slučaju da vas ne pozove ili ne odgovara na propuštene pozive i poruke. U tom slučaju, nemate više šta da tražite sa njim.

Takođe, ponašanje u društvu "odaje" da li je muškarac pravi za vas. Ukoliko ima običaj da vas ismejava ili omalovažava, ili mu nije bitno što vas dovodi u neprijatnu situaciju, trebalo bi da vam sve bude jasno. Ono što je sigurno jeste da vam takva osoba u životu nije potrebna. Ovo važi i u slučaju da mu je tuđe mišljenje bitnije od vašeg.

Dakle, ako se pored njega ne osećate opušteno, ispunjeno, sigurno i pre svega srećno, vreme je da prekinete tu vezu. Nemojte gubiti vreme na nekoga ko vas ne zaslužuje, jer osim što je svet prepun muškaraca, takođe je i prepun onih koji bi bili presrećni da vreme provode sa vama.

Izvor: 24sedam.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još