PECA JU JE OSTAVIO BEZ DINARA U BUDVI, A ONA JE NOVINARIMA PRIČALA O "ZLATNOM KAVEZU": Aleksandra Nikolić žestoko prozvala Maju Marinković (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima novinar Darko Tanasijević, imao je pitanje za Aleksandru Nikolić.

- Ti si Maju optužila da je novinarima prodala priču da je ona šutnula Pecu, ali da je istina da je zapravo on šutnuo nju i da nije imala dinara. Šta ti znaš? - pitao je Tanasijević.

- Darko, iskrena da budem nisam se raspitivala, ja sam samo čula nešto. Ja sam čula priču da je Peca vijagra nju ostavio u Budvi i da je ona bila uplakana, da joj je bilo teško nakon svega toga. Zvala je bivše zadrugare, plakala, a ono što smo mi čitali je da nije mogla da trpi taj "zlatni kavez". Neću imenovati, jer ima ovde vremena - rekla je Aleks.

- Kada smo čuli da su raskinuli, pozvali smo Maju i preneli smo ono što je rekla - rekao je novinar.

- Čovek ne želi verovatno da se oglašava javno. Znam da je jedna osoba skrinšotovala poziv gde je ona plakala. Ima Đedović skrinšot u svom telefonu. Ja sam to ovde saznala - rekla je Aleksandra.

- Kako komentarišeš Majine izjave da ste prećutno zakopale ratne sekire i kako je ti sada provociraš da bi ti bila žrtva - pitao je Tanasijević.

- Ja ne mogu biti žrtva nikako nekim svojim rečima koje izgovaram. Ja i te kako umem da odgovorim da ih zaboli! Nisam želela da imam konflikt sa Majom, ne želim da idem ispolivana pikavcima i da mi kaže "kurvo" sto puta... Verovatno ljudi koji su gledali taj deo, oni su čuli kada je Maja prišla i nešto je indirektno spomenula. Ne sećam se tačno jer ona stalno ima izjave po pitanju mene. Ja sam samo rekla nešto što sam čula. Nisam ona koja će da priča da ovaj neko nosi majicu od pet dinara, da neko liči na akrepa i slično, ja pokopavam istinom - dodala je Aleks.

- U čemu je razlika između Maje i tebe - pitao je Darko.

- Velika je razlika. Ja sam izgradila neki novi život. Voljena sam, ispunjena i napredujem u životu. Ono što je prokomentarisao Kristijan, to je njen prijatelj rekao, da se nije pomerila otkako je on nju upoznao. Mislim da joj to na neki način smeta. Ona je rekla da sam došla da glumim monahinju, ja to ne mislim - rekla je Nikolićeva.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još