PROŠLA SAM KAO BOSA PO TRNJU, IMALA SAM UTISAK DA MI NA ČELU PIŠE RASPUŠTENICA, DR*LJA, OLOŠ: Goca Tržan iskreno o dešavanjima nakon razvoda od Ivana Marinkovića

Većina voli da zadire u tuđu privatnost, a da li postoji granica? U ovoj situaciji najviše su na udaru javne ličnosti.

Privatnost među poznatim ličnostima bila je glavna tema Goce Tržan u njenoj emisiji "Ako progovorim" na televiziji K1 i njenih gostiju.

U trenucima kada se puno pisalo o mom razvodu i mojoj vezi sa Radomirom bila sam na nekom događaju Mis dekolte i bila sam u žiriju. Pored mene je sedeo Milan sa Tvitera. On mi se izvinio i rekao da je pre neki dan tvitovao "Bože budi precizan, baci ciglu  i pogodi Gocu Tržan i onog njenog muža. Pored njega sedi urednik visoko tiražne novine i kaže mu da je Goca Tržan visoko tiražna ličnost, mi kada objavimo bilo šta o njoj to se kupuje i čita. U tom trenutku momak sa Tvitera ućuti na šta sam ja rekla: "I šta ćemo sad" - rekla je Goca Tržan i naglasila da mnoge vesti vezane za javne ličnosti ne plasiraju oni sami nego se često čak izvlače iz konteksta.

Mediji i javne ličnosti ne mogu jedni bez drugih, o tome priča i novinar Ivan Gajić.

- Javna si ličnost, hvala bogu sa medijske strane imaš bivšeg muža što je nama super zanimljivo. On je živ i zdrav i ima titulu bivšeg muža Goce Tržan i to je nama uvek zanimljivo i šta god on da radi on je bivši muž Goce Tržan i uvek se provlačiš tu - priča Gajić.

Goca Tržan je u jednom trenutku upitala i pevačicu Jovanu Pajić gde je granica između objektivnog novinarstva i "ruka ruku mije", a gde je prelazak granice.

- Svi smo slabi na porodice i na našu decu. Ti o meni možeš da pišeš šta hoćeš, nije sporno, ja ću naći mehanizam da odgovorim na to, ali znajući sebe nisam odgovarala jer ta "ping-pong loptica" traje u nedogled. Crta se podvlači kada se nešto napiše ili uradi nešto što može da napravi probleme mojoj deci u školi ili mojim roditeljima na poslu ili sa njihovim zdravljem. To su situacije na koje se puca i koje su ispod pojasa - rekla je Jovana Pajić, a Gajić je dodao da javne ličnosti nemaju isti tretman u medijima.

- Znači ja sam prošla kao bosa po trnju kada je moj razvod bio u pitanju. Koliko god izgledam kao jaka struktura, to me je devastiralo. Ja sam imala utisak kada izađem na ulicu da mi na čelu piše raspuštenica, dr*lja, ološ, jer je takvu sliku, nažalost, stvarao moj bivši partner o meni u medijima i niko nije želeo da čuje moju stranu jer sam ja od početka stvorila sliku u medijima jedne otvorene, vesele, lude žene koja potpuno nema tabue - ispričala je Goca koja je prilikom razvoda imala problem jer je druga strana u tim trenucima bila vrlo "pričljiva".

Ja se sećam toga i to nikada neću zaboraviti kada sam tužila jedan medij, a to je naslov u kome je pisalo, izjavu je dao doduše moj bivši muž, doslovce je rekao "ja se bojim da Goca ima seks sa Rašom pred Lenom". To je izašlo na naslovnoj strani. Meni je novinar rekao "ali on je to izjavio". Da li je to korektno? - otkrila je Goca Tržan i rekla da je tužila Ivana Marinkovića i novine.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: gocatrzan/Instagram

Pogledajte još