RAŽNATOVIĆI ZVEZDE GALA SLAVLJA U SURČINU: Bogdana i Veljko razmenjivali nežnosti pred gostima, Željko napravio haos na plesnom podijumu (VIDEO)

Bojana Rodić i Miroslav Mirko Šijan venčali su se juče u Surčinu. Nakon crkvene ceremonije mladenci i njihovi svatovi uputili su se u jedan lokal u Jakovu, gde je upriličeno gala slavlje.

Svadbu nisu propustili ni članovi porodice Ražnatović - Bogdana, Bojanina mlađa sestra i njen suprug Veljko. Par je najpre bio u porodičnoj kući Rodića u Titelu, a u restoranu im se pridružio i njihov dvoipogodišnji sin Veljko. Mališana je na veselje dovela tetka Anastasija Ražnatović koja je na Instagramu objavila snimak na kojem se moglo videti da sa bratancem priča o tome gde su krenuli.

Tokom veselja mlada pevačica se latila mikrofona i mladencima i gostima otpevala nekoliko pesama svoje majke Svetlane Cece Ražnatović. Snimci su se ubrzo pojavili na društvenim mrežama, a Anastasija je na svom profilu na Instagramu objavila i snimak koji svedoči o tome koliko su zaljubleni njen brat i snajka, a Nataša Rodić, Bojanina i Bogdanina najstarija sestra otkrila je i ko je bio zvezda plesnog podijuma.

Naime, titulu najrazigranijeg gosta poneo je mali Željko Ražnatović koji je u zanosu plesao dok su ga gosti bodrili. Mališan je za ovu priliku odenuo i svečano odelce crne boje koju je ukombinovao sa belom košuljom i crvenom leptir mašnom.

Autor: Nadlanu.com
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Pogledajte još