PEVAČICA DAJE 20.000 EVRA ZA GALA ŽURKU: Nataša Bekvalac slavi rođendan na Mikonosu

Pop zvezda Nataša Bekvalac 25. septembra proslaviće 42. rođendan, a za organizaciju proslave izdvojila je pravo malo bogatstvo.

Kako piše Telegraf.rs, pevačica je nakon uspešne turneje po Americi odlučila da počasti sebe a i prijatelje velikom žurkom na plaži na Mikonosu gde će proslaviti njen rođendan.

Naime, pevačica je zakupila nekoliko hotelskih soba za svoje najbliže prijatelje koji će u nedelju 25. septembra na dan njenog rođendana krenuti sa njom na ovo grčko ostrvo.

- Nataša nije žalila para. Želja joj je da rođendan proslavi sa bliskim prijateljima na omiljenom ostrvu i zato je sama preuzela organizaciju na sebe. Kontaktirala je hotel i rezervisala nekoliko soba za sebe i prijatelje i svima im je kupila avionske karte - govori izvor blizak pevačici i dodaje:

- Pored smeštaja i prevoza zakupila je i plažni bar gde će u ponedeljak 26.9 organizovati proslavu. Sve to koštalo je blizu 20.000 evra, ali ona ne žali novac jer želi da se posle uspešne ali i naporne turneje opusti - završava priču izvor.

Navodno, pevačica i njeni gosti na ostrvu će se zadržati do kraja nedelje kada Natašu očekuje novi koncert.

Podsetimo, Mikonos je pevačicina omiljena destinacija. Bekvalčeva je u više navrata isticala koliko je očarana ovim ostrvom.

- Zaljubljena u ovo ostrvo, preporođena, kao nova i jedva čekam ponovo - rekla je Nata nakon poslednje posete Mikonosu.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još