ON JE NEMOĆAN MUŠKARAC, PONAŠA SE KAO KOKOŠKA: Oglasila se Goca Tržan nakon tvrdnji Kristijana Golubovića da su bili intimni

Učesnik "Zadruge 6" Kristijan Golubović prošle noći ušao u otvoreni sukob sa Ivanom Marinkovićem, spomenuvši da je imao seks sa njegovom bivšom suprugom Gocom Tržan.

Pevačica Goca Tržan prokomentarisala je ove navode.

- Ja zaista ne znam o čemu se radi tu. Ja tog čoveka, nikad u životu nisam upoznala, a kamoli imala nešto sa njim. Pošto su to nemoćni muškarci u pitanju, koji ne mogu da se pobiju, nego se ponašaju kao kokoške, ništa me od njih ne čudi. Samo bih zamolila, da me više ne uvlačite u taj mulj. Takođe, bih dodala da će te tvrdnje koje je izrekao na moj račun, morati da dokaže na sudu, jer ja kap alkohola nikad nisam okusila u životu, ali hvala Bogu dobro zarađuje od blamiranja u "Zadruzi", pa će imati od čega da plati - rekla je pop zvezda.

Podsetimo, Kristijan Golubović je žestoko opleo pevačici i otkrio da je bio intiman sa njom, ali je takođe i izrekao i nekoliko uvreda na njen račun.

- Smrdljivko jedan, dečka diraju, gledam dečka, ne valja im, zato što peva? Miljana je sr*la po njima, kao pi*ke su ćutali, a znaš koji su honorari, slepci. Onaj alkoholičar koji nema jetru, nema oči nikog da vidi, je*ao sam mu Gocu Tržan pre 100 godina. Narkomanka jedna. Je*em ga u usta srmdljiva - rekao je Kristijan.

Izvor: Kurir.rs
Foto: gocatrzan/Instagram

Pogledajte još