POKOJNI PECA, BOG DA MU DUŠU PROSTI: Maja Marinković progovorila o aferi sa Petrom Raspopovićem i otkrila kakvu poruku je dobila od Subotićeve nakon što je saznala za preljubu

Tokom prošle noći u Beloj kući na rijalitii imanju u Šimanovcima Maja Marinković i Snežana Bogdanović sedele su u dnevnoj sobi i pričale o Peci Raspopoviću i Alekasndri Subotić.

- Ja ne volim kuvanje - rekla je Snežana.

- To jede Peca pokojni, Bog da mu dušu prosti. Voli čorbe, a ja volim čorbe, ali u prirodnom... Jede supe i to po ceo dan - govorila je Maja.

- A čokoladu? - pitala je Snežana.

- Čokoladu od jagode. Ona prošle godine ušla šatro da zaradi stan za decu. Isfolirala se i valjda čula da je ovaj vara po Zlatiboru i kao htela da izađe. Juri ga, šta ćeš... Oni su jedno za drugo. Šta ona da radi? Komentariše? Nema ona neku inteligenciju. Majka joj je jako pametna, ali ima duga izlaganja. Otac joj je dobar, bio u zatvoru. Mene prozivao, ali mora da brani dete - govorila je Marinkovićeva.

- Šta je bilo ono: "Moraće krevet da menja"? - pitala je Snežana.

- Ja izjavila... Da, bila sam kreativna - rekla je Maja.

- Jel' ti slala poruke kad je saznala? - pitala je zadrugarka.

- Poslala mi je: "Šta je ovo", šta ja da joj kažem, pa ima oči. Moj Taki odlepio, mislili su svi da on zna, morala sam dva dana da isključim telefon. Neću da pričam o tome - govorila je Maja.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još