BILA BI SA MNOM, DA NISAM TAKIJEV PRIJATELJ: Kristijan Golubović progovorio o odnosu sa Majom Marinković (VIDEO)

Tokom emisije "Nominacije" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugari su birali između nominovanih takmičara Maje Marinković i Marka Markovića. Učesnik "Zadruge 6" Kristijan Golubović prokomentarisao je Maju i Marka.

- Marko me je iznenadio od kako sam ga bolje upouznao. Mislio sam da je kao Tomović, svuda igranja - nigde je*anja. On je mladi lav, jedva uspeva da održi čopor. Nema konkurenciju ovde, jer se ostali mladi lavovi ne mešaju u veze sa njegovim kandidatkinjama. Fin je i dobar momak, vidim da trenira, nismo se još upoznali, ali me je jako iznenadio što se ne folira. Izvini što sam o Staniji bilo šta rekao, ali imam pravo jer mi je uvredila majku, ženu, dete, na mene možete da se*ete, ali familiju mi ne dirajte. Stavljam tačku na to da je jako dobar dečko - rekao je Kristijan i komentarisao Maju:

- Ja sam o njoj sve i svašta rekao, ali da ne poznajem njenog oca, ja bih bio njen tip. Ona bi sigurno bila sa mnom, ja se sećam kada ju je Taki doveo sa tri godine u beloj haljini, on se pohvalio da je to njegovo čedo, bila je buljava mala devojčica, a sada je porasla u ovo. Nazivao sam je svakakvim imenima, a predstavila se na najgadniji način. Nikako da se popravi, ali nadam se da će doći dan kada će se promeniti. Nadam se da će biti kao njen otac, i šetati svoje čedo. Šaljem Marka, jer nju ne mogu - rekao je Golubović.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još