TELEĆA GLAVA U UMAKU, NJEGOVOM SINU SAM DAO VIŠE NEGO ON U ALIMENTACIJI: Kristijan Golubović brutalno vređao Ivana Marinkovića (VIDEO)

Učesnik "Zadruge 6" Kristijan Golubović je u emisiji "Pitanja novinara" na televiziji "Pink" pričao o sukobu sa Ivanom Marinkovićem, a o svom cimeru je nastavio da priča i za vreme reklama.

- Ne mogu da zamislim da je on j*bao Gocu Tržan. On je izgledao ovako i pre. Glava teleća u umaku. Nije ni zgodan, ni lep... Ne mogu da zamislim. Ima taj maliciozni trenutak, provocira ljude. On nabija tenziju do te mere da diskvalifikuje ljude, cilja na jake igrače, jer ne može drugačije. Gubi tlo pod nogama, kad verbalno izgubi, ide na najkvarniju notu - pričao je Kristijan.

Golubović Miljan Vračević su nakon toga pričali zadrugarima kako ih Ivan provocira tako što komentariše njihove stvari.

- Kaže meni da lažem ljude da imam pare i da vozim "audi". Nebitno šta smo mi, koji je cilj da nas proziva? - govorio je Miljan.

- Došao ovde, prilazi i kaže: "J*bao bih ga verbalno na stolu". Ja nikad ništa lepo o njemu nisam čuo... Malo, malo, pa mi gleda u patike. I Uroš je kompleksaš - dodao je Kristijan.

Tokom emisije Golubović je ponovo komentarisao Marinkovića.

- Možemo da se sprdamo, ja bih voleo da se on šatro ne boji mene da ću kao da ga bijem. Ja mogu da nasrnem, ali da budem surov, nisam. Neću majke mi, a majka mi je umrla, diskutabilno. Ja ga baš gotivim kao rijaliti zamlatu, on ima te monologe, i odličan je za to. Ja sam molio Boga da uđe on, Maja Nikolić, Vendi, da iskopate Ekrema. Nama pravim igračima je potrebno da pravimo sprdnju - rekao je Kristijan.

- Ivan kaže da ti nisi pravi rijaliti igrač - ubacio se novinar Darko Tanasijević.

- Nisam, ja sam sitan kriminalac, lopov iz DM-a. Vrzmam ih malo, da mi date "kićanović" za kikiriki i semenke. On sad pravi lažnu frku, kao ako kažemo nešto lažno Kristijanu on će nas prebiti, ako sam ja toliki debil, a ti toliki provokator. Ja sam njegovom sinu više dao nego on u alimentaciji. On ne može da vidi pare koje smo Miljana i ja napravili našim klipovima - rekao je Kristijan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još