MLADOŽENJA PEVAO SUPRUZI: Marina i Mihajlo Šaulić još jednom veselom žurkom proslavili sklapanje braka (VIDEO)

Mihajlo, sin tragično nastradalog pevača Šabana Šaulića, izgovorio je u nedelju sudbonosno "da" izabranici Marini Velimirović.

Mladi par upriličio je glamurozno slavlje u eltinom beogradskom hotelu za više od 500 zvanica, među kojima se našle brojne poznate ličnosti.

Dan nakon svadbene ceremonije u srpskoj prestonici, bračni par Šaulić sa svojim najbližim prijateljima i kumovima uputio se ka Ubu, mladinom rodnom gradu, gde su njeni roditelji organizovali veliko slavlje povodom ćerkine udaje.

Marina, koja je u poodmakloj trudnoći, sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila je više video-snimka nastalih ispod šatora i podelila delić atmosfere sa slavlja.

Proslavi je prisustvovala Mihajlova sestra, pevačica Ilda Šaulić, koja se latila mikrofona i specijalno za mladence otpevala nekoliko pesama. Takođe, mladoženja je svojoj voljenoj otpevao hit svog oca, pesmu "Marina", koja je sve prisutne podigla na noge.

U čast mladenaca bio je organizovan i spektakularan vatromet, a Marinu i Mihajla oduševila je i svadbena torta iz koje su izvukli gomilu novčanica.

Foto: marina12_______/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: ildasaulic/Instagram

Pogledajte još