ON JE MOJA NAJVEĆA LJUBAV: Maja Marinković progovorila o vezi sa Markom Janjuševićem Janjušem (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugarima je prikazan video-snimak Maje Marinković koja je je pričala Zvezdanu Slavniću i ostalim zadrugarima kako joj je Janjuš sa lažnog profila slao slike i poruke nakon diskvalifikacije iz "Zadruge". Pozvala je profil preko video-poziva i uverila se da je on. Lažni profil se zvao "Anđela", kako ga je Maja zvala na početku njihove afere. Maja je tada potkačila i Janjuševu bivšu suprugu zbog toga što je Janjušu opraštala prevare.

- Zvezdane, da li ti je delovalo da Maja priča o Janjušu sa nekom posebnom namernom? - pitala je voditeljka Ivana Šopić Slavnića.

- Ne znam, nisam toliko upućen, počela je sama od sebe da priča - rekao je Zvezdan.

- Setila sam se kako je napravio profil Anđela, tako sam ga zvala dok je bio oženjen, slatko smo se ismejali, rekla sam celu istinu. Mene treba pažljivo slušati - dodala je Maja.

- Kezi se ko svraka na mesečini. Ja sam rekao svaka čast njegovoj ženi, ispala je šmeker i frajer - ispričao je Miljan Vračević.

- Ja sam njega stvarno volela, on je moja najveća ljubav, neću da lažem, to je živa istina. Nisam ništa uvredljivo mislila kad sam ovo ispričala - rekla je Marinkovićeva.

- Imala je dozu simpatije. Čorba joj je što se tiče seksa, Cara voli onako, odgovara joj za sparing, a Janjuš... Oni imaju najjače klipove - dodao je Miljan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još